Αθλητικά

03/06/2012 - 16:24

Δεν τα κατάφερε ο Όλυμπος Αγιάσου στην Κω

yle="text-align:justify;">Την ήττα με σκορ 3-1 γνώρισε ο Όλυμπος Αγιάσου στην Κω, από τον τοπικό Δίκαιο στο πλαίσιο της 5ης Αγωνιστικής των μπαράζ ανόδου στο Περιφερειακό Πρωτάθλημα.

Οι πρωταθλητές Λέσβου, αν και ταξίδεψαν στα Δωδεκάνησα με στόχο μια καθαρή νίκη, που θα τους έδινε το πλεονέκτημα για την κατάκτηση του ενός εκ των δύο προνομιούχων εισιτηρίων, τελικώς υποχρεώθηκε σε δίκαιη ήττα και πλέον οφείλει να τα παίξει όλα για όλα μέσα στην έδρα του Νικολακάκη την τελευταία αγωνιστική.

Ο Όλυμπος ξεκίνησε δυνατά, όμως ατύχησε να βρεθεί πίσω στο σκορ στην πρώτη ουσιαστική επίσκεψη του Δίκαιου στα καρέ του Καραβασίλη, όταν στο 15' ο Χ. Χατζηφούντα με ωραία ατομική ενέργεια του, έκανε τη κάθετη πάσα στον Φονσέκα και ο Βραζιλιάνος με σουτ έστειλε την μπάλα στα δίχτυα. Πριν καλά - καλά προλάβει να συνέθει ο Όλυμπος ήρθε και το 2-0 στο 18', σε μια γρήγορη αντεπίθεση του ΑΟ Δικαίου, με τον Μυλωνά να κάνει την παράλληλη σέντρα από τα αριστερά και τον Φονσέκα να πετυχαίνει με σουτ το δεύτερο προσωπικό του γκολ.

Η απάντηση των Αγιασωτών ήρθε στο 21ο λεπτό, όταν κέρδισε πέναλτι που εκτέλεσε εύστοχα ο Τόλης Λαλάς μειώνοντας σε 2-1. Οι παίκτες του Παπαλόπουλου ισορρόπησαν και πίεσαν για την ισοφάριση πριν το ημίχρονο, όμως οι δύο ομάδες πήγαν με σκορ 2-1 στα αποδυτήρια.

Στην επανάληψη, τα πάντα ξεκίνησαν με το... αριστερό για τον Όλυμπο, που δέχθηκε και τρίτο γκολ στο 52', μετά από ατομική ενέργεια του Πανόπουλου, ο οποίος έκανε τη κάθετη πάσα στον Μ. Χατζηφούντα και αυτός με ωραίο πλασέ πέτυχε το 3-1.

Στα λεπτά που ακολούθησαν, η ομάδα της Αγιάσου δεν μπόρεσε να ξεκλειδώσει την άμυνα του Δίκαιου και παρά την καλή ευκαιρία του Σεραφίγκου στο 74', το σκορ δεν άλλαξε... Στο 84' μάλιστα τα πράγματα δυσκόλεψαν περισσότερο για τον Όλυμπο, αφού έμεινε με παίκτη λιγότερο λόγω αποβολής του Λίγκου με δεύτερη κίτρινη κάρτα.

Συνθέσεις

ΑΟ ΔΙΚΑΙΟΥ ΚΩ: Τσαραπατσάνης, Τσαλαπατάνης, Πανόπουλος (54' Δραμουντανής), Γκουντελίτσας, Ζ. Μποιλής, Σωτίρι, Μ. Μποιλής, Μυλωνάς, Μ. Χατζηφούντας (75' Σκαλέρης), Χ. Χατζηφούντας, Φονσέκα (81' Κεφαλιανός)

ΟΛΥΜΠΟΣ ΑΓΙΑΣΟΥ: Καραβασίλης, Σπάχι, Καλουτζής, Τσαμπλάκος, Λίγκος, Κουρβιανός (60' Τόρρα), Λαλάς, Καζάνης (68' Λαμπράκης), Βουργουτζής (29' λ.τ Τσιθριώτης), Μαλακός, Σεραφίγκος

 

 

πηγη: sportlesvos.gr

Μοιράσου το άρθρο!