Αθλητικά

02/03/2021 - 14:30

Διανομή αθλητικού υλικού στα αθλητικά σωματεία της Δυτικής Λέσβου.

Στο πλαίσιο της δράσης «Ενίσχυση των αθλητικών σωματείων του Δήμου Δυτικής Λέσβου» από τη Διεύθυνση Αθλητισμού του Δήμου Δυτικής Λέσβου, ανακοινώνεται η διανομή αθλητικού υλικού στα αθλητικά σωματεία της Δυτικής Λέσβου.

Βάσει των σχετικών αιτήσεων, οι ομάδες που συμμετέχουν στη δράση είναι 20 και θα παραλάβουν μάσκες, μπάλες και φαρμακεία. Οι 19 εδρεύουν στο Δήμο Δυτικής Λέσβου και μια εδρεύει στο Δήμο Μυτιλήνης και αγωνίζεται σε Εθνική Κατηγορία.

Λόγω των συνθηκών και των μέτρων αντιμετώπισης και περιορισμού του Covid-19 η διανομή του υλικού δεν μπορεί να γίνει μέσω εκδήλωσης. Ως εκ τούτου η διανομή θα γίνει μέσα στην ερχόμενη εβδομάδα με ενημέρωση του κάθε σωματείου ξεχωριστά. 

Ο Δήμαρχος Δυτικής Λέσβου Ταξιάρχης Βέρρος και ο Εντεταλμένος Δημοτικός Σύμβουλος Αθλητισμού Στρατής Αλεξίου, παρακαλούν τα σωματεία να ορίσουν αντίκλητους των ομάδων και με εξουσιοδότηση από την Τετάρτη 3 Μαρτίου να καλούν στο τηλέφωνο της Διεύθυνσης Αθλητισμού για να ορίζεται το σχετικό ραντεβού παραλαβής του υλικού στο οποίο θα τηρηθεί πρωτόκολλο παραλαβής παράδοσης. 

Η επικοινωνία με το Τμήμα Αθλητισμού του Δήμου Δυτικής Λέσβου:

Τηλέφωνο: 2253350202

Email: sportswlesvos@gmail.com

Μοιράσου το άρθρο!