Αθλητικά

08/12/2011 - 15:40

Δηλώσεις Λουτσιάνο για τον αγώνα με τον Πανσερραϊκό

Ενόψει του Σαββατιάτικου αγώνα με την ομάδα του Πανσερραϊκού, ο προπονητής, Λουτσιάνο Ντε Σόουζα, δηλώνει στο aelk.gr:

 

Την Κυριακή κόντρα στον Πανσερραϊκό θα πάμε με σκοπό να παίξουμε ποδόσφαιρο, και να αποκομίσουμε ό,τι καλύτερο μπορούμε από το συγκεκριμένο παιχνίδι.

Σίγουρα παίζουμε με μια ομάδα η οποία, αν και αγωνίζεται στη Football League, προέρχεται από την Superleague και το γεγονός πως μέχρι και την τελευταία στιγμή περίμενε πως θα αγωνιζόταν στη μεγάλη επαγγελματική κατηγορία, αυτό και μόνο δείχνει πως έχει προδιαγραφές για υψηλότερο επίπεδο. Ωστόσο εμείς, ναι μεν θα την σεβαστούμε, ωστόσο δε θα τη φοβηθούμε. Βέβαια, θα πρέπει να προσέξουμε πολύ στον τρόπο του παιχνιδιού μας για να πάρουμε το επιθυμητό αποτέλεσμα. Οι ποδοσφαιριστές μας πάντα πάνε να παίξουν ποδόσφαιρο, ανεξαρτήτως αντιπάλου και αυτό θα επιδιώξουμε και τώρα στις Σέρρες.

Είναι αλήθεια ότι το τελευταίο διάστημα στην ομάδα έγιναν διάφορα γεγονότα, ωστόσο, αυτό δεν πιστεύω σε καμία περίπτωση πως θα επηρεάσει τους παίκτες. Είναι επαγγελματίες και οφείλουν να παίζουν ποδόσφαιρο, ανεξάρτητα του τι γίνεται μέσα στην ομάδα ή αν αλλάξει ο προπονητής. Έτσι και εμείς το Σάββατο θα πάμε να διεκδικήσουμε στις Σέρρες το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα.

Μοιράσου το άρθρο!