Αθλητικά

29/10/2015 - 19:26

Διώχνουν τον Αιολικό από τη Μυτιλήνη οι "φίλοι" της Καλλονής

Συνεπείς στις υποσχέσεις τους οι «κύριοι» της ΑΕΛ Καλλονής αρνήθηκαν μέσω του συνεταιρισμού της Super League στο αίτημά μας για την πραγματοποίηση του αγώνα της ομάδας με την Δόξα Νέας Μανωλάδας στις 1-11-2015 στον Ταρλά, αν και οι ίδιοι την συγκεκριμένη ημερομηνία δεν έχουν αγωνιστικές υποχρεώσεις εντός της έδρας τους.

Τους συγχαίρουμε για την σταθερότητά τους και τους ενημερώνουμε ότι οι «έδρες» δεν ορίζονται μόνο χωροταξικά, αλλά κυρίως από τους φιλάθλους τους. Ο Αιολικός καταφέρνει να κάνει έδρα γήπεδα ακόμα και εκτός νησιού, γιατί απλά η αγάπη των φιλάθλων μας προς την ομάδα μας είναι τέτοια.

Καλούμε λοιπόν για άλλη μια φορά τον φίλαθλο κόσμο του νησιού που θέλει να δει καλό ποδόσφαιρο και όχι να κάνει μια τηλεοπτική εμφάνιση δευτερολέπτων σε συνδρομητικό κανάλι, να έρθει στο Δημοτικό Στάδιο Καλλονής – την φετινή έδρα του Αιολικού – και να σταθεί στο πλευρό της ομάδας.

Στους άσπονδους δε «φίλους» μας ευχόμαστε καλή συνέχεια και τώρα που κατάφεραν να εξουδετερώσουν το πρόβλημα που λέγεται Αιολικός να καταφέρουν να αφοσιωθούν και να λύσουν και τα υπόλοιπα προβλήματά τους, ώστε να εκπροσωπήσουν επάξια το λεσβιακό ποδόσφαιρο στα «σαλόνια» του πρωταθλητισμού στην Ελλάδα. Καλή αγωνιστική σεζόν και εις το επανειδήν!

 

Για τον ΑΕΠΣ ΑΙΟΛΙΚΟΣ ΜΥΤΙΛΗΝΗΣ

Ο Πρόεδρος

 

 

 

Σταύρος Γριππιώτης

Μοιράσου το άρθρο!