Αθλητικά

18/04/2021 - 16:06

Έχασε στο Πυλί ο Αιολικός και τώρα τρέχει

Την ήττα με 1-0 γνώρισε στην Κω ο Αιολικός από τον ΑΟ Πυλίου. Η ομάδα της Μυτιλήνης έδειξε και σήμερα την αδυναμία της στο σκοράρισμα καθώς δημιούργησε ξανά αρκετές ευκαιρίες δίχως αποτέλεσμα. Από την άλλη οι γηπεδούχοι σκόραραν με το Δρόσο σε μία από τις λίγες ευκαιρίες που δημιούργησαν.

Ο Αιολικός μπήκε πολύ δυνατά και απείλησε τέσσερις φορές μέσα στο πρώτο εικοσάλεπτο, δύο με τον Μίλιτς στο 10′ και στο 15′ ενώ στο 16 και στο 17′ ήταν η σειρά του Ζώνα να απειλήσει με τις προσπάθειες του να απομακρύνονται πάνω στην γραμμή. Στο 28′ ίδια κατάληξη είχε το σουτ του Κατσική μέσα στην περιοχή.

Στο 40′ το Πυλί άνοιξε το σκορ στην πρώτη του ουσιαστικά ευκαιρία του στο παιχνίδι. Μετά από κόρνερ ο Πης σουταρε,η μπάλα στρώθηκε στον Δρόσο και με δυνατό σουτ έκανε το 1-0.

Το πρώτο ημίχρονο έκλεισε με τον Ψάνη να εκτελεί φάουλ από τα δεξιά για τον Αιολικό και τον Λαμπρόπουλο να διώχνει σε κόρνερ.

Το δεύτερο μέρος άρχισε με δοκάρι για τον Αιολικό με τον Λαμπράκη στο 54′ ενώ τρία λεπτά μετά οι γηπεδούχοι απάντησαν με σουτ του Γεωργιάδη να περνάει ψηλά άουτ.

Στο 63′ φάουλ από το Λαμπράκη με το Λαμπρόπουλο να απομακρύνει.

Στο 90′ ο Αγριμάκης αντίκρισε την δεύτερη κίτρινη κάρτα που του στερεί την συμμετοχή του στο τοπικό ντέρμπι με τον Αετό Λουτρών την ερχόμενη Κυριακή.

 

Στο 90+1 μακρινό φάουλ του Γεωργιάδη πέρασε ψηλά άουτ από την εστία του Πιττατζιή.

Στο 90+5 ο Λαμπράκης εκτέλεσε φάουλ η μπάλα ελάχιστα έξω από την εστία του Λαμπρόπουλου.

Το τελικό αποτέλεσμα βρήκε τον ΑΟ Πυλίου να κερδίζει τον Αιολικό που πλέον τρέχει και δε φτάνει. Στους 10 βαθμούς και οι δύο ομάδες πλέον.

ΑΟ Πυλίου:(ΧΡΥΣΟΠΟΥΛΟΣ)Λαμπρόπουλος Ατσαλάκης Χατζησουλεϊμαν Χατζιβασίλης Σαραγιώτης Πης Γεωργιάδης Μαργαρίτης (Μικιού 90′) Παραστατίδης (Λάτζιος 82′) Χατζηφούντας Δρόσος.

Αιολικός:(ΠΑΠΑΣΠΥΡΟΥ)Πιττατζιής Ζώνας Μπάρκας (Πρωτούλης 69′) Αγριμάκης Ψάνης Κρητικός Γιουκαρής (Κεσίδης 81′) Κατσικής Λαμπράκης Μίλιτς Μπουρούς (Πάσχος 89′).

 

http://athlitikometopo.gr/ Κωνσταντίνος Σουφλιάς 

Μοιράσου το άρθρο!