Αθλητικά

05/02/2020 - 16:43

Είναι πράσινο, είναι στο Μόλυβο, κοστίζει 150.000 ευρώ και είναι έτοιμο προς χρήση

Ολοκληρώθηκε και παραδίδεται σήμερα προς χρήση, το έργο της εγκατάστασης πλαστικού τάπητα στο γήπεδο Μολύβου, συνολικού προϋπολογισμού περίπου 150.000 ευρώ. 

Η διοικητική παραλαβή του έργου, έγινε πριν από λίγες ημέρες παρουσία της Αντιδημάρχου Μολύβου Αφροδίτης Βατή, του εντεταλμένου δημοτικού συμβούλου Αθλητισμού Ανδρέα Αξή του Προέδρου του Δημοτικού Συμβουλίου Στρατή Γελαγώτη και του προέδρου της ενότητας Μολύβου Θανάση Ανδριώτη. 

Υπενθυμίζεται ότι το έργο εντάχθηκε και δημοπρατήθηκε από την δημοτική αρχή Σπύρου Γαληνού, χρηματοδοτήθηκε μέσω του Ειδικού Αναπτυξιακού Προγράμματος και ολοκληρώθηκε επί ημερών της δημοτικής αρχής Ταξιάρχη Βέρρου.

Το γήπεδο έλαβε χθες με την φροντίδα του εντεταλμένου για θέματα Αθλητισμού του Δήμου Δυτικής Λέσβου Ανδρέα Αξή, τις απαραίτητες άδειες καταλληλότητας και τέλεσης αγώνων και παραδίδεται άμεσα προς χρήση. Με τον ίδιο στην δήλωσή του να εκφράζει την ικανοποίησή του για το γεγονός πως προστίθεται στη δύναμη της ΕΠΣ Λέσβου και στη διάθεση της νεολαίας, ένα ακόμη «πράσινο» γήπεδο. Υποστηρίζοντας πως πρόθεση της δημοτικής αρχής, είναι η αναβάθμιση των αθλητικών υποδομών του Δήμου Δυτικής Λέσβου. 

Ας σημειωθεί ότι τις επόμενες ημέρες ξεκινούν οι εργασίες εγκατάστασης και του τάπητα στο γήπεδο Πέτρας και ακολουθεί και εκείνο του Μανταμάδου.  

Μοιράσου το άρθρο!