Αθλητικά

12/05/2014 - 16:45

Έκλεισε Καμαρά και συνεχίζει με Ματζουράκη η Καλλονή

Η

μέρα ανακοινώσεων η σημερινή για την Καλλονή, η διοίκηση της οποίας επισημοποίησε τη συνέχεια της συνεργασίας με τον τεχνικό Γιάννη Ματζουράκη και τον Λεοζίνιο, ενώ γνωστοποίησε την απόκτηση του Ανρί Καμαρά.
Ο γενικός διευθυντής της ομάδας από τη Λέσβο, Προκόπης Καρτάλης, επιβεβαίωσε ότι ο έμπειρος τεχνικός θα οδηγήσει την Καλλονή και τη νέα αγωνιστική περίοδο.
«Ο Γιάννης Ματζουράκης παραμένει στο τιμόνι της Καλλονής. Τον ευχαριστούμε γι΄ αυτό που έχουμε πετύχει» δήλωσε ο παράγοντας, προσθέτοντας ότι υπάρχει προφορική συμφωνία με τον Γιώργο Μανούσο για ανανέωση του συμβολαίου του.
Η... «βόμβα», όμως, ήταν, η ανακοίνωση της συνεργασίας με τον Ανρί Καμαρά, ο οποίος πέρυσι σκόραρε 9 γκολ με τον Παναιτωλικό και συνολικά μετρά 32 τέρματα από το 2010, όταν και ήρθε στην Ελλάδα για τον Ατρόμητο.
«Καλωσορίζουμε τον Ανρί Καμαρά στην ποδοσφαιρική οικογένεια της Καλλονής μας» αναφέρει η ανακοίνωση της ΠΑΕ, που ανανέωσε τη συνεργασία και με τον Λεοζίνιο (7 γκολ, 7 ασίστ στο πρωτάθλημα) για ακόμη ένα χρόνο.

Μοιράσου το άρθρο!