Αθλητικά

19/07/2019 - 12:12

Ένας διάδρομος για τους αθλητές της Λέσβου

Το νέο  υπερσύγχρονο διάδρομο  γυμναστικής, για τις αθλήτριες και τους αθλητές  της ΕΑΣ  ΣΕΓΑΣ Λέσβου, παρέδωσε  προς χρήση ο πρόεδρος του Νομικού Προσώπου Δημοσίου Δικαίου Πολιτισμού Αθλητισμού Τουρισμού του Δήμου Λέσβου, Σταύρος Ψαρρόπουλος στον ομοσπονδιακό προπονητή στίβου και καθηγητή Φυσικής Αγωγής, Γρηγόρη Κοντό.

Με απόφαση του προέδρου του ΝΠΔΔ Πολιτισμού Αθλητισμού Τουρισμού του δήμου Λέσβου, τον προγραμματισμό της  διάθεσης και χρήσης του διαδρόμου γυμναστικής, από τους αθλητές, θα έχει αποκλειστικά ο ομοσπονδιακός προπονητής.

Σύμφωνα με τα όσα υποστήριξε ο κ. Κοντός, η τοποθέτηση και λειτουργία του νέου διαδρόμου, θα συμβάλλει  στην άρτια προετοιμασία των πρωταθλητών και πρωταθλητριών της Λέσβου, στην προσπάθεια που καταβάλλουν για διεθνείς διακρίσεις.

Παράλληλα, ο  Λέσβιος ομοσπονδιακός προπονητής εξέφρασε τις θερμές ευχαριστίες του προς το δήμαρχο Λέσβου, Σπύρο Γαληνό, τον πρόεδρο του Νομικού Προσώπου Σταύρο Ψαρρόπουλο  και τα μέλη του διοικητικού συμβουλίου του ΝΠΔΔ Πολιτισμού Αθλητισμού Τουρισμού του δήμου Λέσβου, για την αμέριστη συμπαράσταση και αρωγή,  καθ΄ όλη τη διάρκεια του έτους, στην προσπάθεια που κατέβαλαν οι αθλήτριες και αθλητές της ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ Λέσβου, για διεθνής και πανελλήνιες διακρίσεις.

 

Από την πλευρά του ο κ. Ψαρρόπουλος  εξήρε το έργο, αλλά  και τις προσπάθειες που καταβάλουν,  τόσο οι αθλητές στίβου της Λέσβου , όσο και  προπονητές τους,  για την επίτευξη των διακρίσεων σε πανελλαδικό και παγκόσμιο επίπεδο.

Σημείωσε δε, ότι ο δήμαρχος  Λέσβου, Σπύρος Γαληνός, αλλά και τα μέλη του διοικητικού συμβουλίου του Νομικού Προσώπου Πολιτισμού Αθλητισμού Τουρισμού του Δήμου Λέσβου, καταβάλουν κάθε δυνατή προσπάθεια για να σταθούν αρωγοί και συμπαραστάτες στις άοκνες προσπάθειες των αθλητών και των προπονητών στίβου.

Μοιράσου το άρθρο!