Αθλητικά

18/03/2013 - 10:10

Εργοτέλης - ΑΕΛ Καλλονής 0-0

Εργοτέλης - ΑΕΛ Καλλονής 0-0

 

Αν και ανώτερη στο μεγαλύτερο διάστημα της αναμέτρησης κόντρα στον Εργοτέλη η ομάδα της Καλλονής δεν κατάφερε να πάρει κάτι καλύτερο από τον ένα βαθμό της ισοπαλίας (0-0) στο Παγκρήτιο Στάδιο για την 28η αγωνιστική της Football League ΟΠΑΠ.
 
Οι ποδοσφαιριστές του Μπάμπη Τεννέ παρουσιάστηκαν διαβασμένοι κόντρα στην πρωτοπόρο ομάδα του πρωταθλήματος και στο πρώτο ημίχρονο δεν απειλήθηκαν σε καμία φάση. Η ομάδα μας είχε καλύτερη ανάπτυξη, πίεσε ψηλά, ενώ στο 38ο λεπτό είχε κλασική ευκαιρία να πετύχει το 0-1 όταν έπειτα από εκτέλεση φάουλ ο Ανέστης Αναστασιάδης έγινε αποδέκτης της μπάλας, έκανε το πλασέ αλλά την έστειλε μόλις άουτ.
 
Στην επανάληψη ο Εργοτέλης προσπάθησε να γίνει απειλητικός όμως η άμυνα της ομάδας μας λειτούργησε και σε αυτό το παιχνίδι παραδειγματικά και δεν επέτρεψε στους Κρητικούς να δημιουργήσουν κλασικές ευκαιρίες ενώ σε δύο περιπτώσεις ο τερματοφύλακας Σιδεράκης είχε ισάριθμες θετικές επεμβάσεις. Η φάση στο 62ο λεπτό όπου το σουτ του Γιώργου Μανούσου απέκρουσε ο τερματοφύλακας του Εργοτέλη ήταν και η μοναδική αξιοσημείωτη ευκαιρία για την ΑΕΛΚ μας στο δεύτερο ημίχρονο.
 
Τώρα η ομάδα μας επιστρέφει στη βάση της για να ξεκινήσει την προετοιμασία της για το ματς της 29ης αγωνιστικής της Football League ΟΠΑΠ με τον Ηρακλή Ψαχνών στο Δημοτικό Στάδιο Μυτιλήνης την ερχόμενη Κυριακή.
 
 
Εργοτέλης (Σίνισα Γκόγκιτς): Αθανασίου, Γεωργίου, Σαρρής, Πίτσος, Τζανακάκης (67' Κοζορώνης), Ρομάνο, Μπουχαλάκης, Ουέλινγκτον, Χαντί (77' Χαλκιαδάκης), Ζαχόρα (58' Βερπακόφσκις), Λαμπίν.
 
ΑΕΛ ΚΑΛΛΟΝΗΣ (Μπάμπης Τεννές): Σιδεράκης, Χωριανόπουλος, Κώτσιος, Αναστασιάδης, Λαμπρόπουλος, Μαρσέλο, Λεοζίνιο (88' Σιλιγαρδάκης), Κριπιντίρης, Μανούσος (90+1' Μάρα), Ντιμπαλά, Κάντζι (77' Σερφά).
 

Μοιράσου το άρθρο!