Αθλητικά

16/03/2023 - 05:11

Έριξε 6αρα ο Αιολικός....

Επέστρεψε στις νίκες σκορπώντας 6-0 τον Πανηλειακό ο Αιολικός!

Κάτι από τη χθεσινή “Μάντσεστερ Σίτι” θύμησε ο Αιολικός ο οποίος επέστρεψε στις νίκες επικρατώντας με το ευρύ 6-0 του Πανηλειακού, κάνοντας ένα ξέσπασμα για την απρόσμενη ήττα του Σαββάτου με το Φοίνικα.

Ο Αιολικός καθάρισε το παιχνίδι από νωρίς καθώς μόλις στο 11′ είχε πετύχει δύο γκολ με κεφαλιά του Μακρή στο 8′ και σουτ του Αποστολόπουλου τρία λεπτά μετά. Το ημίχρονο έληξε με 3-0 με φοβερό πλασέ στο παραθυράκι ξανά από το Μακρή στο 36′. Στο πρώτο μέρος η μοναδική καλή στιγμή για τους φιλοξενούμενους ένα ωραίο σουτ του Τσίγκριλα στο δοκάρι στο 27′.

Η ομάδα της Μυτιλήνης είχε κέφια και στο δεύτερο ημίχρονο. Στο 55′ ο Κανελλόπουλος κέρδισε πέναλτι, με τον Αποστολόπουλο να το εκτελεί και να στέλνει στη μπάλα στα δίκτυα για το 4-0. Αυτό ήταν το 9ο γκολ του αρχηγού του Αιολικού στο πρωτάθλημα.

Στο 72′ ο Ποτουρίδης έδωσε την δεύτερη του ασίστ στο ματς από κόρνερ με το Στεφανοβιτς να σκοράρει για δεύτερο συνεχόμενο ματς κάνοντας το 5-0. Ακουλούθησε χαμένο τετ α τετ για τον Πανηλειακό με το Μουζάκη να σταματάει τον Καλομοίρη. Στο 87′ ο Βαγγέλης Μακρής βρέθηκε απέναντι στον Πάνου και με λάμπα έγραψε το τελικό 6-0 φτάνοντας τα 11 γκολ στο πρωτάθλημα περνώντας στην 1η θέση των σκόρερ στον 4ο όμιλο.

 

Αξίζει να σημειωθεί πως ντεμπούτο με τον Αιολικό έκανε ο νεαρός Μυτιλήληνιός μεσοεπιθετικός Μαριόλας.

Ο Αιολικός παραμένει στο -1 από τη Μύκονο που το πρωί πέρασε από την Πάτρα επικρατώντας 1-2 του Α.Π.Σ. Η Ρόδος επικράτησε 1-0 του Ιάλυσου στο τοπικό ντέρμπι, ενώ ο Πανιώνιος πέρασε από την Επίδαυρο επικρατώντας 2-0 του Φοίνικα.

Πλέον στον οργανισμό της ομάδας στρέφουν τα βλέμματα στο κυριακάτικο εκτός έδρας ματς με τον Πανγυθεατικό.

ΑΙΟΛΙΚΟΣ (Παπασπύρου): Μουζάκης, Νάστος (Παστρικός 84′), Ποτουρίδης, Γκατσιερ, Κανελλόπουλος, Αρναούτογλου (Μούκα 75′), Αντωνίου (Μουκίδης 69′), Στεφανοβιτς, Αποστολόπουλος (Μαριόλας 84′), Καρλιτος (Άνθης 69′), Μακρής.

ΠΑΝΗΛΕΙΑΚΟΣ (Τρυφωνόπουλος): Πάνου, Διαμαντόπουλος, Μάρκου, Γαλανόπουλος, Δ.Τσίγκριλας, Αράπι, Μπάλλας, Ζάχι, Κριστάν, Καλομοίρης, Αλ Μπασαμ.

 

 

πηγη:

https://athlitikometopo.gr/

Μοιράσου το άρθρο!