Αθλητικά

31/10/2011 - 22:28

"Έσφαξαν" την ομάδα της Καλλονής στη Κομοτονή

Ο Πανθρακικός με γκολ του Χρήστου Μίνγκα στο 49’ επικράτησε 1-0 της ΑΕΛ Καλλονής και πήρε… κεφάλι στη βαθμολογία της Football League. Είναι ένα από τα φαβορί

Μάλιστα, οι φιλοξενούμενοι έχουν κάθε δίκιο να φωνάζουν για τη διαιτησία, αφού ο Λιαχούδης αρνήθηκε να δείξει την άσπρη βούλα στο  44’ σε ανατροπή του Μανούσου από τον Μανουσάκη.για την άνοδο και έπρεπε να δικαιολογήσει τον χαρακτηρισμό από την πρεμιέρα κιόλας του πρωταθλήματος. Αυτό, λοιπόν, έκανε ο Πανθρακικός τη Δευτέρα (31/10)  απέναντι στην ΑΕΛ Καλλονής. Ξεκίνησε «νωθρός», με την ομάδα της Λέσβου να έχει καλύτερη κυκλοφορία παρά τις πολλές της απουσίες.

Νωρίτερα (42’), πάντως, ο Κοντογουλίδης έστειλε τη μπάλα στο αριστερό δοκάρι έπειτα από μπαλιά του Σίμωση, ενώ στο 40’ ο Μπαϊκαρά  αστόχησε από πολύ καλή θέση.

Εκτός του πρώτου 20λεπτου η Καλλονή δεν μπόρεσε να απειλήσει στο δεύτερο ημίχρονο. Και σα να μην έφτανε αυτό, στο 49’ βρέθηκε πίσω στο σκορ. Συγκεκριμένα, οι γηπεδούχοι έβγαλαν κόντρα επίθεση, με τον Μπαϊκαρά να σεντράρει από αριστερά και τον Μίνγκα με προβολή να ανοίγει το σκορ.

Η συνέχεια ήταν… τυπική διαδικασία με τον Πανθρακικό να ελέγχει απόλυτα το ματς και την Καλλονή να μην μπορεί να αντιδράσει παρότι ο Λουτσιάνο ντε Σόουζα (ήταν τιμωρημένος και έδινε οδηγίες τηλεφωνικά), άλλαξε το σύστημα σε 3-5-2 λίγο πριν το φινάλε…

Ο Λιαχούδης (Μακεδονίας) λανθασμένα δεν έδωσε πέναλτι στο πρώτο ημίχρονο στην Καλλονή. Έδειξε κίτρινες στους Λιαπάκη, Κριπιντίρη, Μανούσο, Βλαστέλλη.

ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΟΣ: Σικαλιάς, Στάθης, Χρήστου, Σαρακατσάνος, Μακρυδημήτρης, Μουνάφο, Λιαπάκης, Μίνγκας, Μπαϊκαρά (90+1 Βαγγελόπουλος), Κοντογουλίδης (79’ Σουλτανίδης), Σίμωσης (59’ Πόνσε).

ΑΕΛ ΚΑΛΛΟΝΗΣ: Σουλογάνης, Καρακώστας, Τζιωρτζιόπουλος (89’ Θέος), Τραορέ, Κριπιντίρης, Μαρσέλο, Μανούσος, Μανουσάκης (76’ Μακρίδης), Τριανταφύλλου, Γάλας, Λεοζίνιο (66’ Βλαστέλλης).

πηγη: on sports

Αποτελέσματα και σκόρερ της πρώτης αγωνιστικής:
Παρασκευή
Καλλιθέα-Διαγόρας 1-0 (78' Μαρουκάκης)
Κυριακή
Παναχαϊκή-Πλατανιάς 0-1 (12' Μιρτσέτα)
Θρασύβουλος-Αναγέννηση Γιαννιτσών 0-1 (36' Μπέκα)
Βέροια-Βύζας Μεγάρων 1-0 (40' Κάντι)
Δευτέρα
Πανθρακικός-Καλλονή 1-0 (49' Μίνγκας)
Επόμενη αγωνιστική
Βέροια-Παναχαϊκή
Πλατανιάς-Πανθρακικός
Βύζας Μεγάρων-Πιερικός
Καλλονή-Καλλιθέα
Ομάδα Β-Ομάδα Α
Διαγόρας-Θρασύβουλος
Ηρακλής Ψαχνών-Εθνικός Αστέρας
Αναγέννηση Γιαννιτσών-Αγροτικός Αστέρας
Φωκικός –Αναγέννηση Επανομής

Μοιράσου το άρθρο!