Αθλητικά

10/11/2011 - 07:28

Ευχαρίστησε ο Αιολικός τους Νικαιώτες για τη φιλοξενία

Με μια ανακοίνωση, η ομάδα του Αιολικού, θέλησε να ευχαριστήσει την διοίκηση του Ιωνικού για την φιλοξενία της ενώ έδωσε και συγχαρητήρια στον διαιτητή της αναμέτρησης με τους Νικαιώτες.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Το Δ.Σ. της ομάδας θέλει να ευχαριστήσει τη διοίκηση και τους φιλάθλους της ιστορικής ομάδας του Ιωνικού Νικαίας για την φιλοξενία προς την ομάδα, τη διοίκηση και τους φιλάθλους της ιστορικής ομάδας του Ιωνικού Νικαίας για τη φιλοξενία προς την ομάδα, τη διοίκηση και τους φιλάθλους μας.

Στο παιχνίδι του β’ γύρου, στη Μυτιλήνη, να είναι σίγουροι ότι θα τύχουν κατά πολύ καλύτερης φιλοξενίας. Επίσης η ομάδα οφείλει να συγχαρεί την άψογη διαιτησία. Η ομάδα είναι σε θέση να επιβραβεύσει τις πολύ καλές διαιτησίες, όπως αυτή της Κυριακής. Διαιτησίες που φροντίζουν να πνεύσει ένας άνεμος αισιοδοξίας για τη συνέχεια του πρωταθλήματος,

Τέλος, ο Αιολικός ευχαριστεί τους εν Αθήναις φιλάθλους του για την παρουσία και την υποστήριξη τους και επιφυλάσσεται να προσφέρει περισσότερες χαρές στις επόμενες εξορμήσεις του στο Λεκανοπέδιο».

Μοιράσου το άρθρο!