Αθλητικά

25/01/2012 - 10:00

Α’ Φάση Πανελληνίου πρωταθλήματος υδατοσφαίρισης κατηγορίας «ΝΕΟΙ ΑΝΔΡΕΣ 2012».

pan style="color:#000080;">Στις 20, 21 και 22 Ιανουαρίου 2012, πραγματοποιούνται οι αγώνες της Α’ Φάσης – Προκριματικής, του Πανελληνίου Πρωταθλήματος Polo κατηγορίας «ΝΕΟΙ ΑΝΔΡΕΣ 2012» (γεννηθέντες μετά το 1994).

 

Η πρώτη φάση, θα διεξαχθεί με το σύστημα «τουρνουά ενός γύρου σε ομίλους» με τη μέθοδο “POOL” (ένας εναντίον όλων). Το σύνολο των ομάδων που συμμετέχουν από όλη τη χώρα, είναι 44 και έχουν σχηματιστεί 10 όμιλοι. Ο Ναυτικός Όμιλος Μυτιλήνης τοποθετήθηκε στο 9ο Όμιλο (Δ’ Αττικής, με 4 ομάδες) και θα αντιμετωπίσει κατά σειρά στο Κολυμβητήριο Γλυφάδας, τις ομάδες: Γ.Σ. Περιστερίου, Ν.Ο. Καλαμακίου και Α.Ν.Ο. Γλυφάδας.  

Για τη Β’ Φάση (ημιτελική), που θα διεξαχθεί στις 9 – 11 Μαρτίου 2012, από τον 9ο  Όμιλο προκρίνονται οι δύο πρώτες ομάδες.

Παρά τις γνωστές δυσκολίες που αντιμετωπίζουν όλες οι ομάδες του τμήματος υδατοσφαίρισης του Ν.Ο.Μ. και οι οποίες επιδεινώθηκαν από το δίμηνο κλείσιμο του κολυμβητηρίου, η ομάδα polo των Νέων Ανδρών προετοιμάζεται σκληρά και στοχεύει σε αξιοπρεπείς εμφανίσεις & απόκτηση εμπειριών. Η πρόκριση στην επόμενη φάση κρίνεται εξαιρετικά δύσκολη, δεδομένου ότι η ομάδα νέων ανδρών στελεχώνεται από παιδιά πολύ μικρότερης ηλικίας, αφού δεν υπάρχει κανένας αθλητής γεννηθείς το 1994 (οι μεγαλύτεροι είτε έχουν αλλάξει κατηγορία, είτε φέτος δεν προπονούνται λόγω πανελληνίων εξετάσεων), ενώ η ισχύς των αντιπάλων δεν αφήνει πολλά περιθώρια.  

 

Το πλήρες πρόγραμμα των αγώνων του Ν.Ο.Μ. είναι το ακόλουθο:

 

Σάββατο, 21/1/12, ώρα 13:00: Ν.Ο.Μ. – Γ.Σ. ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΟΥ

Σάββατο, 21/1/12, ώρα 20:00: Ν.Ο.Μ. – Ν.Ο. ΚΑΛΑΜΑΚΙΟΥ

Κυριακή, 22/1/12, ώρα 10:00: Ν.Ο.Μ. – Α.Ν.Ο. ΓΛΥΦΑΔΑΣ

 

Το Δ.Σ. του Ν.Ο.Μ., προσκαλεί τους Μυτιληνιούς φίλους του Συλλόγου που κατοικούν στην Αθήνα, να παρακολουθήσουν τους αγώνες και να συμπαρασταθούν στην ομάδα. Το νέο Κολυμβητήριο του Α.Ν.Ο.Γ., βρίσκεται στο κέντρο της Γλυφάδας (ακριβώς πάνω στην παραλία και δίπλα στη μαρίνα), ενώ η πρόσβαση ιδιαίτερα για τους Μυτιληνιούς των νοτίων προαστίων είναι πολύ εύκολη (σταθμός tram: “Κατράκη”).

 

Η συγκεκριμένη αποστολή του Ν.Ο.Μ., γίνεται με την ηθική και υλική συμπαράσταση της NEL LINES”, που τα τελευταία χρόνια συμπαραστέκεται πάντοτε στο Σύλλογο.

 

Με την ομάδα νέων ανδρών του Ν.Ο.Μ. που προπονεί ο Teodor Filipov, θα αγωνιστούν οι αθλητές: Παχός Γιώργος (τερμ.), Πάντας Στράτος, Μανιατέλλης Άγγελος, Παπαδημητρίου Λευτέρης, Λαγκαδάς Ανατόλ, Μανίκας Άγγελος, Λενέτης Γιάννης, Λενέτης Νίκος & Αλεξίου Κυριάκος.

Μοιράσου το άρθρο!