Αθλητικά

02/08/2014 - 18:34

Φιλανθρωπικός ποδοσφαιρικός αγώνας από το Σύλλογο Βετεράνων Λέσβου

style="text-align: justify;"> 
Ένα ξεχωριστό ποδοσφαιρικό αγώνα παρακολούθησαν οι φίλοι του ποδοσφαίρου στο ανακαινισμένο γήπεδο Παρακοίλων. Ήταν ο φιλανθρωπικός ποδοσφαιρικός αγώνας που διοργανώθηκε από το Σύλλογο Βετεράνων Λέσβου με χορηγό και συμπαραστάτη την EUROBANK. Οι βετεράνοι της Λέσβου και οι αντίστοιχοι των Παρακοίλων μετά από την ανταλλαγή αναμνηστικών, από κοινού βράβευσαν το αθλητή παράδειγμα προς μίμηση για όλη τη αθλητική του πορεία, το τερματοφύλακα Δημήτρη Πολυζώνη. Με διαιτητή το βετεράνο, πλέον, Μανώλη Βόμβα κατά την έναρξη κρατήθηκε ενός λεπτού σιγή στη μνήμη του Γιώργου Καζάζη και στη συνέχεια αγωνίσθηκαν για 90’ προσφέροντας όμορφο θέαμα. 
Ο πρόεδρος του Ανδρονικά, Γιώργος Αντωνιάδης πλαισιωμένος από αρκετούς παράγοντες της ομάδας προσπάθησε να προσφέρει τις καλύτερες υπηρεσίες φιλοξενίας έχοντας έτοιμα και καθαρά αποδυτήρια και ένα πλούσιο μπουφέ μετά το παιχνίδι. 
Η διοργάνωση στέφθηκε από απόλυτη επιτυχία ως προς την επίτευξη του στόχου και η παρουσία της EUROBANK επέδρασε καταλυτικά ώστε πολλοί άνθρωποι να συνδράμουν και να βοηθήσουν στην αποκατάσταση της υγείας του νεαρού Γρηγόρη Παπαγιάννη.
 

Μοιράσου το άρθρο!