Αθλητικά

27/07/2013 - 08:47

Φιλική ήττα.. Λιβόρνο - ΑΕΛ Καλλονής 2-0

Δεν τα κατάφερε η ομάδα της ΑΕΛ Καλλονής στο τρίτο της φιλικό επί ιταλικού εδάφους και στο δεύτερο από τα τρία δυνατά τεστ που δίνει λίγες ημέρες πριν την επιστροφή της στο νησί μας∙ ηττήθηκε από τη Λιβόρνο με σκορ 2-0 σε ένα παιχνίδι το οποίο διεξήχθη στο γήπεδο La Pineta της Folgaria σε υψόμετρο 1200 μέτρων το οποίο απέχει δύο ώρες από τη «βάση» μας στον Ιταλικό βορρά.
 
Ο προπονητής μας Γιάννης Ματζουράκης δοκίμασε συνολικά 22 ποδοσφαιριστές κρατώντας χωρίς αλλαγή την ενδεκάδα του στο πρώτο ημίχρονο.
 
Η Livorno προηγήθηκε με εκτέλεση πέναλτι του Dionisi στο 41' και στο 85' ο Ceccherini με κεφαλιά έπειτα από εκτέλεση φάουλ από τα πλάγια της μεγάλης περιοχής διαμόρφωσε το τελικό 2-0.
 
Το επόμενο και τελευταίο φιλικό για την ΑΕΛΚ μας στην Ιταλία έχει οριστεί για αύριο Σάββατο στις 17:00 με αντίπαλο την Μπολόνια στο Δημοτικό Στάδιο του Andalo.
 
Να σημειώσουμε πως πριν την έναρξη του αγώνα κρατήθηκε ενός λεπτού σιγή στη μνήμη του Andrea Antonelli, του Ιταλού πιλότου που αγωνιζόταν στο Supersport World Championship και πριν λίγες μέρες έχασε την ζωή του αγωνιζόμενος στο γκραν πρι της Μόσχας.
 
ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ
 
Livorno: Bardi (46' Mazzoni), Valentini (62' Ceccherini), Emerson (75'Valentini), Bernardini (62' Decarli), Schiattarella (85'Bartolini), Luci, Benassi (46' Moscati), Gemiti (46' Piccini), Belingheri (46' Lambrughi), Dionisi (77' Murillo), Paulinho (85' Biasci).
 
ΑΕΛ ΚΑΛΛΟΝΗΣ
 
Αρχική ενδεκάδα: Hogg, Αναστασιάδης, Κριπιντίρης, Χωριανόπουλος, Podany, Faria, Marcelo, Leozinho, Μανούσος, Βλαστέλλης, Καζάκης
 
Οι αλλαγές με την έναρξη του δευτέρου ημιχρόνου:
 
Dos Santos στη θέση του Καζάκη

Μοιράσου το άρθρο!