Αθλητικά

30/04/2013 - 14:50

Γενική Συνέλευση Αιολικού

Γενική Συνέλευση Αιολικού

Αν και πέρασε πολύτιμος χρόνος από τις 31 Μαρτίου, όταν και ολοκληρώθηκε το Περιφερειακό Πρωτάθλημα με τον υποβιβασμό του Αιολικού στο τοπικό, η διοίκηση του ιστορικού συλλόγου της Μυτιλήνης "έτρεξε" επιτέλους τις διαδικασίες και ανακοίνωσε την πραγματοποίηση της Γενικής Συνέλευσης.


Αυτή θα γίνει την Πέμπτη 9 Μαΐου στην Αίθουσα του Επιμελητηρίου Λέσβου, με ώρα έναρξης τις 19:30 και θα έχει ως θέματα συζήτησης τον διοικητικό και οικονομικό απολογισμό της χρονιάς, τις αποφάσεις που θα πρέπει να παρθούν για τη μελλοντική πορεία της ομάδας, αλλά και την εκλογή νέου διοικητικού συμβουλίου και εξελεγκτικής επιτροπής.


Σύμφωνα με την ανακοίνωση της διοίκησης του Αιολικού, δικαίωμα συμμετοχής θα έχουν μόνο όσα μέλη έχουν τακτοποιήσει οικονομικά τις υποχρεώσεις τους για το 2013, σύμφωνα με όσα ορίζει το καταστατικό του συλλόγου.
Άξιο αναφοράς είναι το γεγονός, πως την ανακοίνωση υπογράφουν ο Αντιπρόεδρος Γιάννης Φλωρίδης, που μπαίνει μπροστά σε αυτή την κρίσιμη καμπή της ομάδας και ο Γενικός Γραμματέας Θεόδωρος Δουβαλέτας, η προσφορά του οποίου σε διαδικαστικά θέματα είναι αδιαμφισβήτητη.


Αναλυτικά:
"Παρακαλούνται τα μελή του Α.Ε.Π.Σ ΑΙΟΛΙΚΟΣ να παραβρεθούν στην ετήσια Τακτική Γενική Συνέλευση του συλλόγου, που θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη 9 Μαΐου και ώρα 7:30 μμ στην αίθουσα του Επιμελητήριου Λέσβου, με τα παρακάτω θέματα:
1. Διοικητικός – Οικονομικός απολογισμός.
2. Αποφάσεις για την πορεία της ομάδας.
3. Εκλογή νέου Διοικητικού Συμβουλίου και εξελεγκτικής Επιτροπής.
Δικαίωμα συμμετοχής έχουν τα εγγεγραμμένα μελή μέχρι και σήμερα, που θα έχουν τακτοποιηθεί οικονομικά για το έτος 2013 μέχρι τη Συνέλευση, όπως ορίζει το Καταστατικό.
Με τιμή για το Δ.Σ. του Α.Ε.Π.Σ. ΑΙΟΛΙΚΟΣ


Ο Αντιπρόεδρος                       Ο Γ. Γγραμματέας
Φλωρίδης Ιωάννης                Δουβαλέτας Θεόδωρος
Sportlesvos.gr
 

Μοιράσου το άρθρο!