Αθλητικά

07/02/2024 - 21:05

Get2gether Enduro MTB Festival 2024

ΔΕΗ

Ένας νεοανερχόμενος θεσμός συνεχίζεται για 6η χρονιά, μεγαλώνει και ξεπερνά τα σύνορα του ανατολικού Αιγαίου όπου γεννήθηκε.
Το Get2gether Enduro MTB Festival είναι για φέτος, 3 αγώνες Enduro MTB που διοργανώνει το Lesvos Ride με την βοήθεια τοπικών φορέων, ποδηλατικών συλλόγων και φίλων της ορεινής ποδηλασίας.

Το πολύχρωμο Get2gether Enduro MTB Festival είναι νέο αλλά ταυτόχρονα δοκιμασμένο, έμπειρο, αγαπημένο και συνεχίζει δυναμικά και το 2024. Τα χρώματα του θεσμού είναι το μπλε το κόκκινο και το πράσινο. Μπλε για τη θάλασσα που μας ενώνει. Κόκκινο για το κοινό μας πάθος, την ορεινή ποδηλασία και πράσινο για τα βουνά που φιλοξενούν τον θεσμό. Το Get2gether γεννήθηκε στο Μόλυβο στις 24 Μαρτίου 2019 για να ενώσει και να φέρει κοντά ποδηλατικά όλες τις Enduro MTB αγωνιστικές συμμετοχές από κάθε πλευρά του Αιγαίου. Την αμέσως επόμενη χρονιά, στις 8 Μαρτίου 2020, ξεπέρασε τα όρια του νησιού κι έφτασε ως τη Σμύρνη της Τουρκίας, για το πρώτο Get2gether εκτός Ελληνικών συνόρων! Φέτος ανοίγει την αγκαλιά του για ακόμα πιο μακριά. Εκτός από Λέσβο, περιλαμβάνει Σέρρες και Σαλαμίνα.

Το 2024 τρεις περιοχές ενώνουν τις δυνάμεις τους για ένα πραγματικά δυνατό αγωνιστικό Enduro MTB Festival. Το Lesvos Ride θέλοντας να ενώσει αγωνιστικά διεθνώς τους φίλους του Enduro MTB, ανακοινώνει μια νέα σειρά αγώνων στη Λέσβο και σε 2 νέους προορισμούς, πάνω στα πρότυπα του LESVOS ENDURO MTB.
Η πρώτη συνάντηση είναι στις 28 Απριλίου στην Λέσβο για τον 8th LESVOS ENDURO MTB. Ακολουθεί ο αγώνας MPOUGATSA TRAILS ENDURO MTB στις Σέρρες 9 Ιουνίου. Ο τελικός του Get2gether Enduro ΜΤΒ Festival θα διεξαχθεί στο BIKE PARK της Σαλαμίνας στις 27 Οκτωβρίου για τον SALAMINA ENDURO BIKE PARK RACE.
Οι προετοιμασίες για το Get2gether Enduro MTB Festival έχουν ξεκινήσει απ' όλους τους συνδιοργανωτές και η ιδέα του Festival αγκαλιάζεται από ακόμα περισσότερους κι ωριμάζει.

Το G2G Festival είναι κάτι παραπάνω από έναν ποδηλατικό αγωνιστικό event.
Είναι συνάντηση ανθρώπων, τόπων και ιδεών.
Είναι η γιορτή του ποδηλάτου.
Είναι το πάθος μας για το ποδήλατο και τη φύση.
Είναι η καθημερινότητα μας.
Έτσι νιώθουν διοργανωτές κι αγωνιζόμενοι του θεσμού και στόχος όλων μας είναι να μεταδοθεί αυτό πάθος.

Για περισσότερες πληροφορίες πληροφορίες επικοινωνήστε με το διοργανωτή στα τηλέφωνα 0030 6945 934 834 και 0030 6937 083 538.

Μοιράσου το άρθρο!