Αθλητικά

12/03/2012 - 17:34

Γιάννα – Στέλλα Γιαλούση: μας έκανε υπερήφανους και μας ταξιδεύει..

Ο Λεσβιακός Όμιλος Ιστιοπλοΐας Ανοικτής Θαλάσσης βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να συγχαρεί την αθλήτριά του Γιάννα – Στέλλα Γιαλούση για την επιτυχία της στο διαγωνισμό  «CUTTY  SARK  ADVENTURE SPIRIT». Η αθλήτρια το ΛΟΙΑΘ προκρίθηκε στην τελική εικοσάδα και πλέον διεκδικεί μία θέση στην εξάδα με έπαθλο τετραήμερο ταξίδι στις θάλασσες της  Ιρλανδίας, με ένα ιστιοπλοϊκό σκάφος κατασκευής του 1905, το ιστορικό σκαρί «Bessie Ellen».

Ως ΛΟΙΑΘ ευχόμαστε στο Μέλος μας Γιάννα – Στέλλα Γιαλούση καλή επιτυχία και ευχαριστούμε θερμά όλους όσους τη στήριξαν μέχρι τώρα και θα στηρίξουν στο μέλλον την αθλήτριά μας στη διαδικτυακή ψηφοφορία.

Η διαδικτυακή ψηφοφορία που θα αναδείξει την τελική εξάδα του διαγωνισμού διεξάγεται στον ιστότοπο   www.partyspirit.gr και θα διαρκέσει μέχρι τις 22 Μαρτίου 2012.

Ο Λεσβιακός Όμιλος Ιστιοπλοΐας Ανοικτής Θαλάσσης συνεχίζει την πολύχρονη του προσπάθεια, παρέχοντας υψηλό επίπεδο εκπαίδευσης τόσο στα σχολεία αρχαρίων που πραγματοποιούνται κάθε χρόνο, όσο και στο σχολείο Αγωνιστικής Ιστιοπλοΐας που ξεκινά από φέτος.

Μοιράσου το άρθρο!