Αθλητικά

05/06/2013 - 05:37

Γήπεδο Μυτιλήνης: «Ας κοιτάξουμε την ουσία» και «ας τρέξουμε»

Γήπεδο Μυτιλήνης: «Ας κοιτάξουμε την ουσία» και «ας τρέξουμε»

Στη Μυτιλήνη βρέθηκε χθες (Τρίτη 04/06/2013) το πρωί ο Προϊστάμενος των τεχνικών υπηρεσιών της ΕΠΟ Λευτέρης Γενεράλης, ο οποίος πραγματοποίησε επίσκεψη στο Δημοτικό Στάδιο της πόλης και ακολούθως συμμετείχε σε σύσκεψη με το Δήμο Λέσβου και εκπροσώπους της ΑΕΛΚ.
 
Σύμφωνα με τον κ. Γενεράλη το κλειδί της υπόθεσης είναι οι αρμόδιοι φορείς να "αποφύγουν τους τύπους και να κοιτάξουν την ουσία", χρησιμοποιώντας ως δεδικασμένο το παράδειγμα του Πλατανιά, που πέρυσι με εξαίρεση τις πρώτες αγωνιστικές, εκμεταλλεύτηκε τα πλεονεκτήματα της έδρας του στο πρωτάθλημα.
 
Όπως προέκυψε από τη σύσκεψη, από τις απαιτούμενες εργασίες μεγαλύτερη βαρύτητα δίνεται στην κατασκευή του στεγάστρου κατά μήκος τη εξέδρας. Ο κ. Γενεράλης τόνισε επίσης πως όλα τα υπόλοιπα (αποδυτήρια, αγωνιστικός χώρος, δημοσιογραφικά θεωρεία, ιατρείο, αίθουσα Τύπου, χώροι υγιεινής, ηλεκτροφωτισμός κτλ) είναι αντιμετωπίσιμα και μπορούν να πραματοποιηθούν με τη συνεργασία όλων.
 
Μιλώντας τέλος για τη διοργανώτρια αρχή, επεσήμανε πως σε κάθε περίπτωση απαιτεί το μίνιμουμ από όλες τις ομάδες, ώστε να διατηρήσει την ισονομία μεταξύ όσων λαμβάνουν μέρος στο πρωτάθλημα, ενώ σε ότι αφορά συγκεκριμένα τον "Ταρλά" απέφυγε να αναφερθεί στην κατασκευή πρόθετης εξέδρας.
 
Βέβαιος εμαφνίστηκε ο Δήμαρχος Λέσβου Δημήτρης Βουνάτσος, στις δηλώσεις του σχετικά με τις εργασίες που απαιτιύνται να γίνουν στο Δημοτικό Στάδιο Μυτιλήνης για τη συμμετοχή της ΑΕΛΚ στο πρωτάθλημα της Super League.
 
Όπως τόνισε στους δημοσιογράφους, αμέσως μετά το τέλος της σύσκεψης που πραγματοποιήθηκε στον "Ταρλά" παρουσία του Προϊσταμένου των τεχνικών υπηρεσιών της ΕΠΟ Λευτέρη Γενεράλη, θεωρούνται σχεδόν εξασφαλισμένοι οι οικονομικοί πόροι για τα έργα που υπολογίζονται κοντά στο 1.000.000€, με τη συμμετοχή του Δήμου Λέσβου να ανέρχεται στο ποσό των 300.000€.
 
Ο Δήμαρχος δεν παρέλειψε να ευχαριστήσει τον κ. Γενεράλη για την επίσκεψή του, επισημαίνοντας πως βοήθησε σημαντικά στο να διευκρινιστούν σημαντικά ζητήματα που πιθανόν να παρερμηνεύτηκαν τις προηγούμενες ημέρες και υποσχέθηκε πως όλοι οι αρμόδιοι θα φορέσουν "σιδερένια παπούτσια όπως ο Ταξιάρχης" για να προλάβουν να ολοκληρώσουν τις εργασίες έως τις 17 Αυγούστου, ημερομηνία που θα πραγματοποιηθεί η πρεμιέρα του νέου πρωταθλήμτος.
 
 
πηγη: sportlesvos.gr
βίντεο: Γιώργος Παπαδόπουλος

Μοιράσου το άρθρο!