Αθλητικά

12/03/2023 - 10:23

Γκολ στο ντέρμπι, «μπροστάρης» ο Ολιβέιρα για τον ΠΑΟΚ

Πέφτει η αυλαία στην κανονική διάρκεια της Σούπερ Λιγκ, φυσικά δεσπόζει το ΑΕΚ - Ολυμπιακός. Επιστροφή Νέλσον Ολιβέιρα στον ΠΑΟΚ, ενώ το διπλό της Μπαρτσελόνα στη χώρα των Βάσκων λέει και με το παραπάνω.

Αναλυτική αξιολόγηση της στοιχηματικής fonbet

534. AEK – Ολυμπιακός (19:00)

Η ΑΕΚ έχει το πάνω χέρι για την πρώτη θέση, λίγο πριν το φινάλε της κανονικής περιόδου στη Σούπερ Λιγκ. Βρίσκεται στο +1 από τον Παναθηναϊκό και θα προσπαθήσει να κερδίσει για 2η φορά τον Ολυμπιακό μέσα σε μικρό χρονικά διάστημα (είχε προηγηθεί το 3-0 στο Κύπελλο). Πανίσχυρη εντός έδρας, δεν αφήνει τίποτα να… πέσει κάτω. Ο Ολυμπιακός θα προσπαθήσει να πάει με τη μικρότερη διαφορά στα πλέι οφ, ώστε να διεκδικήσει τον τίτλο.

➥ Δύναμη η ΑΕΚ στην «OPAP Arena», βελτιωμένος επιθετικά ο φιλοξενούμενος, επιλογή το G/G στο 1.95.

537. Βόλος – ΠΑΟΚ (19:00)

Στον Βόλο, η τοπική ομάδα είναι άνετη και… ωραία και περιμένει τον ΠΑΟΚ για να διασκεδάσει τις εντυπώσεις. Έχει εξασφαλίσει τα πλέι οφ, τη στιγμή που στα εντός έδρας «ντέρμπι» έδειξε κακή εικόνα. Ο ΠΑΟΚ είναι σε καλή κατάσταση, πέτυχε 6 γκολ με Ιωνικό και άλλα πέντε με Λαμία. Πάει για… παρέλαση στη Μαγνησία, στο χέρι του να κερδίσει κι αυτό το ματς.

➥ Το διπλό είναι χαμηλό, ωστόσο προσθέτουμε από κοντά κι ως σκόρερ (οποιαδήποτε στιγμή) τον Νέλσον Ολιβέιρα για να φτάσουμε στο 2.62.

 

Διαβάστε περισσότερα Προγνωστικά Στοιχήματος στο Foxbet!

Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις | 21+

Μοιράσου το άρθρο!