Αθλητικά

22/07/2013 - 03:52

Γρηγορία Κεραμιδά: Το χρυσό κορίτσι της Λέσβου τρελαίνει τα χρονόμετρα...

Ό

,τι της στέρησε ο άνεμος στα 100μ χθες το απόγευμα, της το έδωσε απλόχερα σήμερα στο αγώνισμα των 200μ, κατά τη 2η ημέρα διεξαγωγής του Πανελληνίου Πρωταθλήματος Στίβου ανδρών - γυναικών στο ΟΑΚΑ.

Ο λόγος για τη Γρηγορία Κεραμιδά, που συνέχισε να... τρελαίνει τα χρονόμετρα, κατακτώντας το χρυσό μετάλλιο και στα 200μ με επίδοση 23.33 (+0.4), η οποία αποτελεί την πέμπτη καλύτερη όλων των εποχών στην Ελλάδα. Η πρωταθλήτρια από την Καλλονή έκανε έτσι το νταμπλ, αφού μέσα σε 24 ώρες ανέβηκε δύο φορές στο ψηλότερο σκαλί του βαθρού στα σπριντ, αποδεικνύοντας πως βρίσκεται σε εξαιρετική φόρμα.

Να σημειωθεί ότι το 23.33 είναι -όπως γίνεται εύκολα αντιληπτό- ατομικό ρεκόρ για την Κεραμιδά, που απάντησε με αυτόν τον τρόπο στην πρωινή επίδοση της Μπελιμπασάκη (23.79), η οποία δε συμμετείχε στον τελικό λόγω τραυματισμού. Με τράβηγμα αποχώρησε και η Μαρία Γάτου, μετά την είσοδο στην τελική ευθεία.

Δυστυχώς όμως, η πρώην αθλήτρια του Αρισβαίου Καλλονής και νυν του Τρίτωνα Θεσσαλονίκης έχασε μόλις για τρία εκατοστά του δευτερολέπτου το χαμηλό όριο πρόκρισης (23.30) για το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα που θα διεξαχθεί στη Μόσχα τον Αύγουστο.

 

πηγη: sportlesvos.gr

Μοιράσου το άρθρο!