Αθλητικά

14/10/2012 - 16:26

H Δέσποινα Βογάσαρη κέρδισε το «Mytilene International Women’s Tennis Tournament $10.000».

H Δέσποινα Βογάσαρη κέρδισε το «Mytilene International Women’s Tennis Tournament $10.000».

H Δέσποινα Βογάσαρη κέρδισε το «Mytilene International Women’s Tennis Tournament $10.000».

 

Η Μυτιλήνη επιβεβαίωσε τον τίτλο της ως τυχερό νησί για τις ελληνίδες καθώς η Δέσποινα Βογάσαρη επικράτησε της Σίλβια Ζαγκόρσκα στον μεγάλο τελικό του «Ο.Τ.Ε Mytilene International Women’s Tennis Tournament $10.000».
Ο αγώνας ήταν συναρπαστικός όπως και αναμενόταν καθώς η ελληνίδα πρωταθλήτρια πήρε το πρώτο σετ εύκολα με σκορ 6-1 και η πολωνή αντίπαλός της επικράτησε στο δεύτερο με σκορ 6-2. Στο τρίτο και τελικό σετ και καθώς η κούραση άρχισε να καταβάλλει και τις δύο αθλήτριες, η Βογάσαρη έμεινε πιο ψύχραιμη και συγκεντρωμένη και κατάφερε να κατακτήσει το σετ και τον τίτλο με τελικό σκορ 6-1, 2-6, 6-4.
Η Δέσποινα Βογάσαρη είχε την συμπαράσταση ενός πολυπληθούς και ζεστού κοινού που βρέθηκε στα γήπεδα του Ο.Α. Λέσβου για να χειροκροτήσει την προσπάθεια της αθλήτριας και τέλος να την συγχαρεί για την επιτυχία της. 
 
 
Ευχαριστίες του Ομίλου Αντισφαίρισης Λέσβου
 
     Ο Όμιλος Αντισφαίρισης  Λέσβου , αντιλαμβανόμενος  την ασφυκτική οικονομική κρίση, συγχαίρει και ευχαριστεί το πλήθος των Μυτιληνιών εθελοντών που προσέφεραν τις υπηρεσίες τους, ώστε να σταθεί ζωντανό για 7η συνεχή χρονιά το Διεθνές της Μυτιλήνης.     Επίσης ευχαριστεί την ΕΦΟΑ για την οικονομική ενίσχυση του χρηματικού επάθλου, τον ΟΤΕ ως χορηγό για άλλη μία χρονιά, την Περιφέρεια Β αιγαίου, την Α.Ε.Λ Καλλονής και τον πρόεδρο της Νίκο Μιχαλάκη που στάθηκε δίπλα μας, τους αντιδημάρχους Ν. Κατράνη και Η. Κουνιαρέλλη για την άμεση αποκατάσταση του ηλεκτροφωτισμού και της καθαριότητας του χώρου αντίστοιχα ,τα ΜΜΕ για την σωστή κάλυψη της διοργάνωσης και την άμεση συμπαράσταση που μας παρείχαν οι χορηγοί. 
      Είναι γεγονός ότι το Διεθνές τουρνουά της Μυτιλήνης, πέρα το ότι βοηθάει τις Ελληνίδες αθλήτριες της Εθνικής μας ομάδας, προσφέρει οικονομικά και κοινωνικά οφέλη ,δίνοντας μια νέα αναπτυξιακή διάσταση στην πόλη μας κάτι που το έχουμε όλοι μας ανάγκη.
 
 
Δείτε στο επισυπατόμενο αρχείο τη διαδρομή της Δ. Βογάσαρη μέχρι το τελικό.
Επισυναπτόμενο αρχείο Μέγεθος
MDS.pdf 44.42 KB

Μοιράσου το άρθρο!