Αθλητικά

02/06/2014 - 06:04

H επιστροφή... ο Αιολικός στη Γ Εθνική

yle="text-align: justify;">Στο ραντεβού με την ιστορία του, ο Αιολικός ήταν συνεπής και με μεστή εμφάνιση που δεν άφησε περιθώρια αμφισβήτησης, υπέταξε με 1-2 τον Αίαντα Σύρου και εκτός έδρας, σφραγίζοντας ουσιαστικά την άνοδό του στην Γ΄ Εθνική! Το τι ακολούθησε του τελευταίου σφυρίγματος σε Σύρο, Αθήνα και Μυτιλήνη φυσικά δεν περιγράφεται, με την ιστορική ομάδα της Μυτιλήνης να επιστρέφει εκεί που ανήκει, στις εθνικές κατηγορίες και να βάζει πλώρη για νέες προκλήσεις, πιο φρέσκος, πιο καθαρός και πιο ώριμος από ποτέ!

Το παιχνίδι της Σύρου είχε δυσκολίες όπως αναμενόταν και είχε διδάξει ήδη το πρώτο ματς ανάμεσα στις δύο ομάδες στην Καλλονή, αλλά η ομάδα του Γιώργου Κομνηνού, παρά το ότι έμεινε πίσω στο σκορ στο 32΄ από γκολ του Κώτση, εντούτοις δεν πανικοβλήθηκε και βρήκε τα ψυχολογικά αποθέματα να επανέλθει! Πέντε λεπτά αργότερα λοιπόν ο Μαλακός ανατράπηκε μέσα στην περιοχή από τον Μεμάι και ο Θεαγένης Διονυσάτος από τα 11 βήματα, ισοφάρισε το παιχνίδι!


Στην επανάληψη η πρωταθλήτρια Κυκλάδων πίεσε για να μπει ξανά μπροστά στο σκορ δεδομένου ότι μόνο έτσι θα διατηρούσε τις ελπίδες της να ξεπεράσει τον Αιολικό, δεν κατάφερε να ανησυχήσει ιδιαίτερα τους Μυτιληνιούς και μεταξύ του 60΄ και του 65΄ έχασε την υπομονή της… Ο Μεμάι αρχικά αποβλήθηκε με δεύτερη κίτρινη κάρτα στο 62΄ και λίγο αργότερα την άγουσα για τα αποδυτήρια πήρε και ο Αναγνωστόπουλος για… δολοφονικό χτύπημα στον Διονυσάτο!

Με το αριθμητικό πλεονέκτημα ο Αιολικός απλά έπαιζε πια με το χρόνο, ψάχνοντας το γκολ που θα έφερνε και τη νίκη για το γόητρό του, με τον Γκιάτα στο 78΄ να το πετυχαίνει και να δίνει αφορμή για ξέφρενα πανηγύρια πίσω στη Λέσβο αλλά και στη Σύρο, όπως θα διαπιστώσετε και στο αυριανό φύλλο της «ΡΕΒΑΝΣ» που θα σας μεταφέρει στον παλμό της κατάκτησης της πρώτης θέσης στα μπαράζ!

Οι συνθέσεις των ομάδων:
Αίας Σύρου: Συριανός, Τσιριγώτης, Αναγνωστόπουλος, Βασάλος, Μεμάι, Μπαλόπητας, Μουράι (54΄ Φουάσης), Κώτσης, Μπόντριτς (73΄ Καράββας), Ρούσσος Κ., Σαγκινέτος (67΄ Γ. Ρούσσος)
Αιολικός: Γόμος, Μουτζούρης, Μπαράκης, Καπταγιάννης (38΄ λ΄τ.  Γ. Σαμπάνης), Γκιάτα, Καδής, Διονυσάτος, Λαλάς, Μαλακός (61΄ Συβρής), Μιχαλάκης (74΄ Συβρής), Σεραφίγγος

 

πηγη: sportlesvos.gr και cyclades24.gr

Μοιράσου το άρθρο!