Αθλητικά

22/02/2014 - 17:59

Χ.Αθανασίου, Ν.Γιακαλής και Ν.Μιχαλάκης στο γήπεδο Μυτιλήνης - Ξεκίνησαν οι εργασίες

yle="text-align: justify;">Ο Υπουργός Δικαιοσύνης κ. Χαράλαμπος Αθανασίου επισκέφθηκε σήμερα λίγο μετά το μεσημέρι το γήπεδο της Μυτιλήνης συνοδευόμενος από τον Περιφερειάρχη κ. Νάσο Γιακαλή και τον Πρόεδρο της ΑΕΛ Καλλονής κ. Νίκο Μιχαλάκη. Στη συνάντηση ήταν και ο εκπρόσωπος της εταιρείας που έχει αναλάβει τις εργασίες στο γήπεδο Μυτιλήνης.

Ο κ. Αθανασίου αρνήθηκε να σχολιάσει τις καθυστερήσεις που υπήρξαν στην έναρξη των εργασιών και τόνισε ότι υπήρξε ζημιά από τις καθυστερήσεις και για την ομάδα και για την οικονομία του νησιού.

Στις δηλώσεις του ο κ. Γιακαλής τόνισε ότι κάποιοι πρέπει να έχουν τύψεις για τις  καθυστερήσεις στην έναρξη των εργασίων. Από Δευτέρα δήλωσε ο. Γιακαλής  θα εγκατασταθούν στο γήπεδο πολυπληθή συνεργεία και το έργο θα τρέξει με γρήγορους ρυθμούς.

Ο κ.Μιχαλάκης με τη σειρά του τόνισε αισιόδοξος και για τις εργασίες και για την παραμονή της Καλλονής στην μεγάλη κατηγορία του ποδοσφαίρου. Το γήπεδο στέρησε πολλούς βαθμούς από την Καλλονή. Δήλωσε με νόημα ότι κάποιοι πρέπει να το καταπιούν ότι το γήπεδο θα γίνει και δεν γίνεται για το Μιχαλάκη αλλά για τη Λέσβο. Τέλος ανέφερε ότι το γήπεδο είναι επιτυχία του κ. Αθανασίου και του κ. Γιακαλή. A

Αναλυτικά οι δηλώσεις του κ. Μιχαλάκη:

«Νομίζω ότι όλες οι καθυστερήσεις ανήκουν στο παρελθόν. Θέλω να πω ότι κάποιοι που είναι μάντεις κακών δηλώνοντας σε διάφορες εκδηλώσεις ότι τα τεχνικά προβλήματα θα είναι ισχυρότερα των οικονομικών να το καταπιούν πια. Να πάνε στην άκρη για το καλό του τόπου. Άλλωστε το  γήπεδο δεν είναι του Μιχαλάκη. Δεν το παίρνω σπίτι μου. Γίνεται για τον τόπο. Εκτιμώ ότι θα τελειώσει σύντομα αποτελώντας μία επιτυχία του Υπουργού κ. Αθανασίου και του Περιφερειάρχη κ. Γιακαλή». Ο ίδιος  αναφέρθηκε και στις βαθμολογικές επιπτώσεις που έχει επιφέρει μέχρι τώρα στην ομάδα μας η έλλειψη έδρας:
« Θα είχαμε άλλη βαθμολογία. Η κόπωση των παικτών δεν βοηθάει. Αν είχαμε το γήπεδο μας θα βοηθούσε. Έχουμε χάσει βαθμούς αλλά δεν χάνουμε την κατηγορία. Πιστεύω ότι θα μείνουμε. Του χρόνου θα βάλουμε άλλες βάσεις άλλους στόχους . Κάλλιο αργά παρά ποτέ. Πάντως κάποιοι πρέπει να το καταπιούν και να αφήσουν να κυλήσουν τα πράγματα  χωρίς εμπόδια. Να πάψουν να βλέπουν το καλό του τόπου μέσα από το δικό τους καλό. Αν δεν συμμετέχουν, αν δεν υπάρχουν θα πρέπει να κάνουν στην άκρη. Τέρμα. Τελείωσε. Ο κόσμος τους έχει πάρει χαμπάρι. Τους ξέρουμε. Τους βλέπουμε. Το έργο θα γίνει και μάλιστα σύντομα. Είναι εγγύηση και ο Υπουργός και ο κ. Γιακαλής».

Δηλώσεις Χ. Αθανασίου

Δηλώσεις Ν. Γιακαλή

Δηλώσεις Ν.Μιχαλάκη

Μοιράσου το άρθρο!