Αθλητικά

06/11/2011 - 20:22

Χορταστικό θέαμα αλλά δυστυχώς ισοπαλία για την Καλλονή

Καλλονή και Καλλιθέα διαφήμισαν το ποδόσφαιρο στο μεταξύ τους παιχνίδι, το οποίο έληξε ισόπαλο 2-2 στο πλαίσιο της δεύτερης αγωνιστικής της Φούτμπολ Λιγκ. Οι Αθηναίοι προηγήθηκαν δύο φορές, όμως οι νησιώτες είχαν τις απαντήσεις και απέσπασαν έναν βαθμό.

Η ομάδα του Βαγγέλη Γούτη μπήκε καλύτερα στον αγωνιστικό χώρο και στο 20' άνοιξε το σκορ με διαγώνιο σουτ του Κατσίκη και αφού προηγήθηκε λάθος του Τραορέ. Οι φιλοξενούμενοι ήταν σαφώς ανώτεροι στο πρώτο μέρος και δημιούργησαν σημαντικές ευκαιρίες προκειμένου να πετύχουν και άλλα τέρματα. Πιο χαρακτηριστική αυτή του 32' όταν ο Ντακόλ είχε σουτ στο δοκάρι.

Στην επανάληψη, το «σκηνικό» άλλαξε αφού η Καλλονή ανέβασε κατακόρυφα την απόδοσή της. Μάλιστα, στο 55' έφτασε στην ισοφάριση με πέναλτι που κέρδισε ο Μανούσος και εκτέλεσε ο Λεοζίνιο.

Ωστόσο, εννέα λεπτά αργότερα, η ομάδα της Αθήνας απέκτησε και πάλι προβάδισμα επίσης με πέναλτι, του Καλτσά. Αυτό υποδείχθηκε μετά από ανατροπή του Κατσίκη από τον Καρακώστα.

Πάντως, ο τελευταίος έφερε και πάλι το ματς στα ίσα στο 67' όταν μετά από σέντρα του Λεοζίνιο, έπιασε την κεφαλιά και παραβίασε για δεύτερη φορά την εστία του Τακίδη.

Η Καλλονή επιχείρησε να ανατρέψει το σκορ, όμως, στο 84' έχασε τον Γάλα, ο οποίος αποβλήθηκε με δεύτερη κίτρινη κάρτα για φάουλ στον Πλατέλα. Παρά τις προσπάθεις και των δύο αντιπάλων να... κλέψουν τη νίκη, το 2-2 έμεινε ως τέλους.

ΑΕΛ ΚΑΛΛΟΝΗΣ (Σάκης Βερούτης): Σουλογάνης, Τραορέ, Καρακώστας (71' Χατζόπουλος), Γάλας, Τζιωρτζιόπουλος (46' Μανουσάκης), Κριπιντίρης (46' Μανούσος), Μαρσέλο, Τριανταφύλλου, Λεοζίνιο, Σκάγκλια, Ντο Σάντος.

ΚΑΛΛΙΘΕΑ (Βαγγέλης Γούτης): Τακίδης, Πλατέλας, Κατσίκης, Καλτσάς, Πρίπου (60' Ρουσάκης), Μιχαλόπουλος, Σταύρου, Αρβανίτης, Ντακόλ (74' Μαρουκάκης), Κουτρουμπής (71' Ηρακλής), Αρκούδας.

Ο προπονητής της Καλλονής, Λουτσιάνο Ντε Σόουζα είναι τιμωρημένος και δεν κάθισε στον πάγκο.

Επιμέλεια: Κώστας Φόλλας

Μοιράσου το άρθρο!