Αθλητικά

10/12/2013 - 23:03

Η ΑΛΣΤΕ αναλαμβάνει το γήπεδο Μυτιλήνης

trong>Η εταιρεία «ΑΛΣΤΕ ΕΠΕ ΤΕΧΝΙΚΗ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΤΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ» είναι η ανάδοχος εταιρεία που αναλαμβάνει τις εργασίες του γηπέδου Μυτιλήνης.
Ολοκληρώθηκε σήμερα Τρίτη 10/12/2013 ο διαγωνισμός περιορισμένου αριθμού εργοληπτικών επιχειρήσεων για το έργο «∆ΗΜΟΤΙΚΟ ΣΤΑ∆ΙΟ ΜΥΤΙΛΗΝΗΣ: ΕΡΓΑΣΙΕΣ ΕΠΙΣΚΕΥΗΣ ΚΑΙ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗΣ», », προϋπολογισµού 1.550.000,00€ (µε τον Φ.Π.Α.)
Στο έργο είχαν προσκληθεί οι εταιρείες:
α) «ΠΡΑΞΙΣ ΑΤΕ» Λεσβώνακτος 12 Μυτιλήνη
β) «ΤΕΧΝΗ Α.Ε.» Θουκιδίδου 12 Μυτιλήνη..
γ) «ΤΕΧΝΗΜΑ ΑΙΓΑΙΟΥ Α.Ε.» Καρά Τεπέ Μυτιλήνη
δ) «∆ΟΜΗΣΗ ΑΙΓΑΙΟΥ Α.Ε.» Πιττακού 21 Μυτιλήνη
ε) «ΑΚΛΙΜΩΝ ΤΕΧΝΙΚΗ Α.Ε.» Ίωνος ∆ραγούµη 46 Αθήνα
στ) «ΑΛΣΤΕ ΕΠΕ ΤΕΧΝΙΚΗ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΤΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ» Σαρανταπήχου 55 Αθήνα,

Η ΑΛΣΤΕ από την Αθήνα κατέθεσε την καλύτερη προσφορά με ποσοστό έκπτωσης 15,22%.  Εντύπωση προκάλεσε το γεγονός ότι οι τοπικές επιχειρήσεις της Λέσβου κατέθεσαν έκπτωση από 2,5 % έως 3,5 %.
Το θέμα είναι αν θα προχωρήσουν σύντομα οι διαδικασίες ή αν θα κατατεθούν ενστάσεις. Θυμίζουμε ότι πρέπει να ακολουθήσει επικύρωση του διαγωνισμού από το Ελεγκτικό Συμβούλιο.

Πληροφορίες της εφημερίδας ΔΗΜΟΚΡΑΤΗΣ αναφέρουν  "εταιρεία εξ Αθηνών έχει καταθέσει ένσταση στην Οικονομική Επιτροπή της Περιφέρειας Βορείου Αιγαίου, κάτι που πιθανόν να δημιουργήσει πρόβλημα στη δημοπράτηση του έργου που αφορά στις επεμβάσεις στο Δημοτικό Στάδιο Μυτιλήνης. Δεν μένει παρά να δούμε τις εξελίξεις"
 

Μοιράσου το άρθρο!