Αθλητικά

02/12/2022 - 13:14

Η ανάλυση και το προγνωστικό του Καμερούν - Βραζιλία

Καμερούν και Βραζιλία παίζουν για ένα εισιτήριο στην νοκ-άουτ φάση του Μουντιάλ. Διαβάστε την ανάλυση, τα αγωνιστικά νέα και την εκτίμηση του Foxbet.gr για την μεταξύ τους αναμέτρηση.

Διαβάστε εδώ την αξιολόγηση της bet365, μιας από τις δημοφιλέστερες στοιχηματικές στην Ελλάδα!

 

Καμερούν

Ανάλυση: Ενεπλάκη στη ματσάρα της 2ης αγωνιστικής, στην οποία αναδείχθηκε ισόπαλο 3-3 με τη Σερβία. Ο βαθμός το κρατάει ζωντανό, χρειάζεται νίκη και να μην κερδίσει η Ελβετία (ρεαλιστικά θα υπερτερεί στην καλύτερη επίθεση αν χρειαστεί). Οι άμυνες πήγαν… περίπατο όπως φαίνεται από το τελικό σκορ. Γλίτωσε δις το γκολ στο ξεκίνημα (11’ δοκάρι, 17’) και προηγήθηκε κόντρα στη ροή του ματς με τον Καστελέτο (29’). Ο Κούντε δεν του έδωσε προβάδισμα δύο τερμάτων στο 43’ και το πλήρωσε με την ανατροπή του σκορ με δύο τέρματα στις καθυστερήσεις (45+1’, 45+3’). Μάλιστα, στο 53’ δέχθηκε και τρίτο γκολ κι ενώ έβλεπε τον αποκλεισμό… κατάματα ήρθε η αντίδραση. Εκφραστής ο Αμπουμπακάρ, ο οποίος μπήκε στο γήπεδο στο 55’, πέτυχε με τρομερή λόμπα το 2-3 στο 63’ και έδωσε «πάρε-βάλε» το 3-3 στον Τσούπο-Μότινγκ στο 66’! Ο Επασί κράτησε το «Χ» σε τετ α τετ στο 76’. Ο πρώην πορτιέρε του ΟΦΗ (και Λεβαδειακού, Λαμίας) έπαιξε βασικός, λόγω του τσακωμού του Ονάνα με τον κόουτς Σονγκ, ο οποίος τον έδιωξε από την αποστολή.

 

Αγωνιστικά νέα: Χωρίς τον κίπερ Ονανά πλέον, παραμένει ο Επασί κάτω από την εστία. O φορ Αμπουμπακάρ ξεκίνησε από τον πάγκο και στα δύο προηγούμενα ματς. Απόψε ψάχνει μόνο νίκη και με τα… μαγικά που έκανε κόντρα στη Σερβία δεν γίνεται να μην ξεκινήσει. Ο Κούντε (Ολυμπιακός) είχε καλή παρουσία στο προηγούμενο ως βασικός και πιθανόν να διατηρηθεί. Πιθανόν και να εμπλακεί στο ματς για πρώτη φορά ο μέσος Εντσάμ.

 

Βραζιλία

Ανάλυση: Η γκολάρα του Κασεμίρο στο 83’ έριξε το ελβετικό αμυντικό… τείχος, επικράτησε 1-0, έκανε το «2/2» και έκλεισε θέση για τους «16». Ουσιαστικά και την πρωτιά, καθώς χρειάζεται την 3η αγωνιστική είτε να μην ηττηθεί, είτε να μην κερδίσει η Ελβετία. Ακόμα και σε ήττα δική της και νίκη των Ελβετών θα πρέπει να καλυφτεί η υπέρ της διαφορά τερμάτων για να βγει 2η. Ζορίστηκε στο ματς, είχε λίγες ευκαιρίες (27’, 64’ ακυρωθέν γκολ του Βινίσιους για οφσάιντ στην αρχή της φάσης), όμως αφού προηγήθηκε θα μπορούσε να πετύχει και δεύτερο τέρμα (87’, 90+4’). Σε δεύτερο σερί παιχνίδι ο πορτιέρε Άλισον ήταν… θεατής, ενώ στα θετικά της εμφάνισης μπαίνει η υπομονή που είχε μέχρι να σκοράρει. Δεν έδειξε ομάδα που αγχώνεται και παρ’ ότι δεν δημιουργούσε φάσεις σωρηδόν, είχε «πνίξει» την αντίπαλο. Έκανε παράπονα για τον αγωνιστικό χώρο του γηπέδου και η FIFA υποσχέθηκε πως στο ματς των «16» (θα αγωνιστεί στο ίδιο γήπεδο η «Σελεσάο» εφόσον τερματίσει πρώτη) θα είναι σε πολύ καλύτερη κατάσταση.

 

Αγωνιστικά νέα: Μετά τους Ντανίλο και Νεϊμάρ, τραυματίστηκε και ο Άλεξ Σάντρο. Το ιατρικό επιτελείο ξεκαθάρισε πως κανείς από τους τρεις δεν θα αγωνιστεί με το Καμερούν, όμως κράτησε κλειστά τα «χαρτιά» για το αν προλαβαίνουν το ματς για τους «16». Ολικό ροτέισον στην 11άδα. Βέβαια αυτοί που θα παίξουν θα μπορούσαν άνετα να είναι η βασική ομάδα άλλης Εθνικής και να διεκδικεί τον τίτλο. Βασικός ο 39χρονος Ντάνιελ Άλβες, μάλιστα ως αρχηγός, θα γίνει ο γηραιότερος παίχτης της Βραζιλίας σε Μουντιάλ!

 

Διαβάστε προγνωστικά για ΚΑΜΕΡΟΥΝ - ΒΡΑΖΙΛΙΑ στο Foxbet.gr

 

Μοιράσου το άρθρο!