Αθλητικά

19/02/2012 - 00:17

Η ΕΠΣΛ τίμησε δια χειρός Σοφοκλή Πιλάβιου τον Νίκο Μιχαλάκη

Σε μια μεγαλειώδη εκδήλωση με επίσημο προσκεκλημένο τον πρόεδρο της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας, Σοφοκλή Πιλάβιο, έκοψε την πίτα της η Ένωση Ποδοσφαιρικών Σωματείων Λέσβου.

Στο ξενοδοχείο Silver Bay, παρευρέθηκε πλήθος κόσμου, άνθρωποι του Λεσβιακού ποδοσφαίρου -με εξέχων τον πρόεδρο της ΕΠΣΛ, Σταύρο Ψαρρόπουλο-, μέλη της τοπικής αυτοδιοίκησης καθώς και σύσσωμη η διοίκηση  της ομάδας μας.

Ο πρόεδρος της ΑΕΛ ΚΑΛΛΟΝΗΣ, Νίκος Μιχαλάκης, ο Αντιπρόεδρος, Κώστας Παπαδόπουλος, ο τεχνικός διευθυντής, Προκόπης Καρτάλης και ο γενικός αρχηγός, Μιχάλης Καραβασίλης,  έδωσαν το «παρών» σε αυτή τη φαντασμαγορική συνάντηση. Εκεί ήταν φυσικά και ο προπονητής της ΑΕΛΚ, Λουτσιάνο ντε Σόουζα, όπως και αντιπροσωπεία ποδοσφαιριστών.

Κορυφαία στιγμή της εκδήλωσης ήταν η απονομή τιμητικής πλακέτας εκ μέρους της Ένωσης Ποδοσφαιρικών Σωματείων Λέσβου στον πρόεδρο της ΑΕΛ ΚΑΛΛΟΝΗΣ, Νίκο Μιχαλάκη, από τα χέρια του προέδρου της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας, Σοφοκλή Πιλάβιου.

Μάλιστα στο περιθώριο της εκδήλωσης ο μεγαλομέτοχος της ΑΕΛΚ, Νίκος Μιχαλάκης, είχε κατ'ιδίαν συζήτηση με τον πρόεδρο της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας, Σοφοκλή Πιλάβιο.

Μοιράσου το άρθρο!