Αθλητικά

04/07/2022 - 15:54

Η γιορτή του μπάσκετ ! 3χ3 Lesvos basketball Festival (Sapfou's square - grand final)

Ο ΑΠΣ Παπάδος Γέρας, σε συνεργασία με το postarw.gr, στα πλαίσια της προσπάθειας για την ανάπτυξη του αθλητισμού αλλά και της εξωστρέφειας του νησιού μας, συνδιοργανώνει ένα τουρνουά μπάσκετ 3χ3 Παλλεσβιακού χαρακτήρα, με τον τελικό αυτού να πραγματοποιείται στην πλατεία Σαπφούς το Σαββατοκύριακο 23-24 Ιουλίου, με προκριματικά σε Μόλυβο και Μυτιλήνη λίγες ημέρες νωρίτερα.

Το 3χ3 basketball festival (23-24 Ιουλίου πλατεία ΣΑΠΦΟΥΣ) τελεί υπο την αιγίδα της Περιφέρειας Βορείου Αιγαίου και αποτελεί επίσημη διοργάνωση της ΕΟΚ, ενταγμένη στο επίσημο πρόγραμμα της.

 Στους τελικούς, θα παρευρεθούν παλαίμαχοι παίκτες της εθνικής μας ομάδας, μέλη της ΕΟΚ, της ΟΔΚΕ και πολλοί άλλοι, με στόχο την ανάπτυξη του αθλήματος αλλά και την αναβάθμιση των διοργανώσεων αυτού του τύπου στο νησί της Λέσβου.

Θα πραγματοποιηθούν 2 προκριματικά. 

Από το καθένα θα ξεχωρίσουν 2 ομάδες, κι άλλες 2 επιλαχόντες. 

Οι καλύτερες ομάδες της Λέσβου θα αντιμετωπίσουν ομάδες Αθηνών και θα διασταυρωθούν μεταξύ τους απο τα 2 προκριματικά. Θα δοθούν wild cards, ανάλογα με τις δηλώσεις ομάδων εκτός Λέσβου. 

Αυτά σε ό,τι αφορά τις ομάδες ανδρών και γυναικών 18+. Για τις υπόλοιπες κατηγορίες, στους τελικούς θα βρεθούν 2 ομάδες ανά ηλικιακή κατηγορία, από τον κάθε προκριματικό.

Σε περίπτωση που δεν υπάρξει συμμετοχή εκτός Λέσβου, οι διοργανωτές μπορούν να δώσουν wild cards σε ομάδες που είχαν αποκλειστεί.

Οι αγώνες θα πραγματοποιηθούν με τις επίσημες μπάλες της ΕΟΚ aprroved, και όλα θα τηρηθούν σύμφωνα με τους επίσημους κανονισμούς.

Την τελευταία εβδομάδα θα γίνει γνωστό πόσες ομάδες θα έρθουν στο νησί μας για να συμμετάσχουν κι απο εκεί ενδεχομένως χρειαστούν να χρησιμοποιηθούν και οι επιλαχόν ομάδες.

{{ΟΜΑΔΕΣ ΕΚΤΌΣ ΛΕΣΒΟΥ}}

-ΕΚΠΤΩΣΗ 30% ΑΚΤΟΠΛΟΙΚΑ

-ΔΩΡΕΑΝ ΔΙΑΜΟΝΗ

 

Οι κατηγορίες είναι:

1.Ανδρών 18+

2.Γυναικών 18+

3.Ανδρών U18 (2004 και νεότεροι)

4.Γυναικών U18 (2004 και νεότερες)

5.Ανδρών U23 (1999 και νεότεροι, μέχρι 2006)

6.Γυναικών U23 (1999 και νεότερες, μέχρι 2006)

7.Μεικτό 

 

-->Ώρες συγκέντρωσης των προκριματικών 17:45.

-->Ώρες έναρξης προκριματικών 18:00

 

Για οποιαδήποτε απορία ή διευκρίνιση teomizikas@hotmail.com

Υπεύθυνος τεχνικής κάλυψης και οργάνωσης | Θεόφιλος Μυζίκας

ΓΕΝΙΚΟΙ ΟΡΟΙ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ

 

  Δήλωση συμμετοχής εδώ 

Όλοι οι συμμετέχοντες οφείλουν να σέβονται και να τηρούν τους κανονισμούς της εκδήλωσης πριν, καθ’ όλη τη διάρκεια διεξαγωγής της και μετά.

Η Διοργανώτρια διατηρεί το δικαίωμα αλλαγής του προγράμματος, των όρων και κανονισμών συμμετοχής και διεξαγωγής του αγώνα χωρίς πρότερη ειδοποίηση, με ανάρτηση στη ιστοσελίδα της.

Οι συμμετέχοντες στην εκδήλωση κατανοούν και αποδέχονται ότι υπάρχει ενδεχόμενος υγειονομικός κίνδυνος σχετιζόμενος με τη συμμετοχή τους σε ομαδικές δραστηριότητες όπως η συγκεκριμένη εκδήλωση. Επιλέγουν να εγγραφούν και να συμμετάσχουν στην συγκεκριμένη εκδήλωση έχοντας πλήρη αντίληψη και κατανόηση του κινδύνου αυτού, και ως εκ τούτου η Διοργανώτρια δεν φέρει καμία ευθύνη σε περίπτωση βλάβης της υγείας τους.

Η Διοργανώτρια δεν φέρει καμία ευθύνη σε περίπτωση τραυματισμού, ζημίας ή άλλου είδους βλάβης που μπορεί να υποστεί ο συμμετέχων στη διοργάνωση ή θεατής αυτής.

Οι συμμετέχοντες αποδέχονται ότι τα προσωπικά δεδομένα τους δύναται να παρέχονται σε τρίτους για σκοπούς της εκδήλωσης.

Οι συμμετέχοντες συναινούν στη χρήση της εικόνας τους που λαμβάνεται κατά τη διάρκεια του αγώνα ή στα πλαίσια αυτού από τους διοργανωτές, χορηγούς ή άλλους συνεργάτες της διοργάνωσης για σκοπούς δημοσιότητας και μελλοντικής προβολής αυτής, χωρίς κανένα δικαίωμα σε ολική ή μερική αποζημίωση για το λόγο αυτό.

Οι συμμετέχοντες συναινούν στη φωτογράφησή τους κατά την ημέρα και τις ώρες διεξαγωγής της διοργάνωσης από τους φωτογράφους αυτής, καθώς και στη λήψη της εικόνας τους κατά τη βιντεοσκόπηση, μαγνητοσκόπηση, ή άλλης μορφής οπτικής καταγραφής του γεγονότος. Οι συμμετέχοντες στη διοργάνωση συμφωνούν με τη χρήση των λήψεων αυτών και την αναπαραγωγή τους σε συνδυασμό με το ονοματεπώνυμό τους. Τα σχετικά εμπορικά δικαιώματα από τα παραπάνω ανήκουν αποκλειστικά στην ΕΟΚ και οι συμμετέχοντες δεν έχουν κανένα δικαίωμα ιδιοκτησίας επί των παραπάνω φωτογραφικών ή άλλων λήψεων, ούτε δικαίωμα σε ολική ή μερική αποζημίωση για το λόγο αυτό.

ΡΗΤΗ ΔΗΛΩΣΗ – ΑΠΟΔΟΧΗ - ΣΥΝΑΙΝΕΣΗ

Όλοι οι συμμετέχοντες στην εκδήλωση αποδέχονται πλήρως και χωρίς καμία επιφύλαξη τους παραπάνω όρους.

Για τη συμμετοχή στην εκδήλωση απαιτείται η ανεπιφύλακτη αποδοχή όλων των όρων και η ρητή συναίνεση για την εκούσια χρήση και επεξεργασία των προσωπικών δεδομένων του κάθε συμμετέχοντα.

Η Διοργανώτρια διατηρεί το δικαίωμα χρήσης και εμφάνισης των δεδομένων και της εικόνας των συμμετεχόντων στην ιστοσελίδα και τα άλλα κανάλια επικοινωνίας της. Η Διοργανώτρια διατηρεί το δικαίωμα να ανακοινώνει στο διαδίκτυο, τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης (καθώς και σε άλλα ΜΜΕ, συγκεκριμένα στοιχεία των συμμετεχόντων που σχετίζονται με την συμμετοχή στην εκδήλωση.

Με τη συμμετοχή στην εκδήλωση οι συμμετέχοντες δίνουν την πλήρη και με ελεύθερη βούληση συναίνεσή τους για τα παρόντα. Οι συμμετέχοντες αναγνωρίζουν, δηλώνουν και αποδέχονται ρητά και ανεπιφύλακτα

ότι τα προσωπικά τους στοιχεία όπως δηλώθηκαν από τους ίδιους (ή τους κηδεμόνες τους) είναι ακριβή και αληθή.

Η Διοργανώτρια επιφυλάσσεται να χρησιμοποιήσει και να δημοσιεύσει οποιοδήποτε ειδησεογραφικό υλικό σχετικό με την εκδήλωση. Η Διοργανώτρια επίσης διατηρεί το δικαίωμα δημοσίευσης οπτικοακουστικού υλικού από το σύνολο της εκδήλωσης στην Ελλάδα και/ή το εξωτερικό. Για τη δημιουργία οπτικοακουστικού υλικού οι συμμετέχοντες δηλώνουν ρητά ότι θα συνεργάζονται με τους εκπροσώπους της Διοργανώτριας και θα εκτελούν τις σχετικές εντολές.

Η ευθύνη ιατρικής εξέτασης των παικτών είναι προσωπική και η διοργανώτρια αρχή δεν φέρει ουδεμία ευθύνη. Οι συμμετέχοντες δηλώνουν ότι έχουν προβεί σε όλες τις απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις και έχει βεβαιωθεί από ειδικούς επιστήμονες (ιατρούς) ότι η φυσική τους κατάσταση και η κατάσταση της υγείας τους τους επιτρέπει τη συμμετοχή τους στους αγώνες.

Η Διοργανώτρια έχει το δικαίωμα, αφού ζητήσει από τους συμμετέχοντες τα απαραίτητα δικαιολογητικά προς εξακρίβωση της ακρίβειας των στοιχείων τους, του αποκλεισμού οποιουδήποτε συμμετέχοντα από την εκδήλωση.

Ο κάτωθι υπογεγραμμένος, σύμφωνα με το άρθρο 6.1 στοιχείο α του Κανονισμού EE 2016/679 (GDPR), δηλώνω ότι αφού ενημερώθηκα με απλή και κατανοητή γλώσσα για τα προσωπικά δεδομένα και τον τρόπο και σκοπό της επεξεργασίας τους από την Ελληνική Ομοσπονδία Καλαθοσφαίρισης (ΕΟΚ), δίνω με την παρούσα τη συγκατάθεσή μου για την εν λόγω επεξεργασία, όπως αυτή περιγράφεται στο παρόν.

Μοιράσου το άρθρο!