Αθλητικά

24/03/2013 - 23:00

Η Καλλονή έγινε «θηρίο» και ... κέρδισε τον Ηρακλή (Ψαχνών)

trong>Νίκη που την έβαλε και πάλι για τα καλά στο παιχνίδι της ανόδου σημείωσε η Καλλονή επί του Ηρακλή Ψαχνών. Η ομάδα της Καλλονής επιβλήθηκε 2-1 του Ηρακλή ο οποίος συνεχίζει την καθοδική του πορεία. 

Με τη σημερινή νίκη η Καλλονή μείσωσε  στον  έναν βαθμό από την πρώτη επτάδα της βαθμολογίας στην προσπάθειά της για την άνοδο στη Superleague.

 

Αναλυτικά 

 

Τη νίκη με 2-1 πέτυχε η ομάδα της Καλλονής  με αντίπαλο τον Ηρακλή Ψαχνών για την 29η αγωνιστική της Football League ΟΠΑΠ. Τα γκολ πέτυχαν οι Μανούσος και Κάντζι για την ομάδα μας. Μείωσε για τους φιλοξενούμενους στο 91' ο Πέδρο.
 
Οι ποδοσφαιριστές του προπονητές μας Μπάμπη Τεννέ μπήκαν δυνατά στο παιχνίδι και μόλις στο πρώτο λεπτό ο Μανούσος λίγο έλειψε να σκοράρει έπειτα από μπαλιά του Μαρσέλο και το σουτ στην κίνηση του πρώτου που πέρασε λίγο άουτ.
 
Στην πορεία του παιχνιδιού η ομάδα μας πίεσε ψηλά προσπαθώντας να βρει τρόπους να διασπάσει την άμυνα των Ευβοιωτών. Στο 41' ένα σουτ με καλές προϋποθέσεις του Λεοζίνιο πέρασε πάνω από τα δοκάρια.
 
Με την έναρξη της επανάληψης ο Μπάμπης Τεννές πέρασε στη θέση του Ισπανού Μάρα, τον Μακούμπα Κάντζι και εκείνος στην πρώτη του επαφή με την μπάλα με κεφαλιά ψαράκι έπειτα από σέντρα-διαβήτη του Μανούσου άνοιξε το σκορ για την ομάδα μας.
 
Με την ψυχολογία του 1-0 οι ποδοσφαιριστές μας ανέβασαν ρυθμούς και συνέχισαν να πιέζουν για το δεύτερο γκολ το οποίο ήρθε στο 70'. Ο Μαρσέλο έβγαλε υποδειγματική μπαλιά στον Μανούσο εκείνος βρέθηκε καλυπτόμενος, μόνος πίσω από τους αμυντικούς του Ηρακλή Ψαχνών και με μια υπέροχη λόμπα έξω από το ημικύκλιο κρέμασε έξυπνα τον Σικαλιά και έγραψε το 2-0.
 
Το σκορ μείωσε για τον Ηρακλή Ψαχνών ο Πέδρο.
 
Τώρα η ομάδα της Καλλονής  θα ξεκινήσει την προετοιμασία της για το εκτός έδρας παιχνίδι της Τετάρτης κόντρα στον Απόλλωνα Σμύρνης για την 30η αγωνιστική της Football League ΟΠΑΠ.
 
ΑΕΛ ΚΑΛΛΟΝΗΣ (Μπάμπης Τεννές): Σιδεράκης, Κώτσιος, Αναστασιάδης, Χωριανόπουλος, Λαμπρόπουλος, Μαρσέλο, Λεοζίνιο, Μανούσος, Ντιμπαλά (67' Σερφά), Μάρα (46' Κάντζι), Σιλιγαρδάκης (77' Γάλας)
 
ΗΡΑΚΛΗΣ ΨΑΧΝΩΝ (Γιώργος Βαζάκας): Σικαλιάς, Ζουλιώτης, Δήμου, Λαμπρόπουλος, Λιόσης (61' Ρούτσης), Μπακομήτρος, Μήτσης, Σεοταχούλ (81' Πέδρο), Πούλγκα Βίκτορ (73' Ογιαρμπίντε), Γέσιτς, Χαϊκάλης
 
Σκορερ: Κάντζι 47', Μανούσος 70' - Πέδρο 91'
 

Μοιράσου το άρθρο!