Αθλητικά

03/07/2013 - 06:16

Η Καλλονή πήρε δανεικό τον Λεάντρο από τον Ολυμπιακό - Παραίτηση Στ.Σφακιανάκη

Την αμυντική της γραμμή βελτίωσε η Καλλονή που απέκτησε τον Βραζιλιάνο Λεάντρο Πίντο από τον Ολυμπιακό με τη μορφή δανεισμού. Ο 19χρονος στόπερ (γεννημένος 24/01/94) την περασμένη περίοδο αγωνίστηκε με την ομάδα Κ20 του Ολυμπιακού και ξεχώρισε. 
 
Έτσι η ομάδα της Καλλονής αποφάσισε να του δώσει χρόνο συμμετοχής στην προσπάθεια που θα κάνει στην πρώτη χρονιά της στη Σούπερ Λίγκα.
 
Η ανακοίνωση της Καλλονής ανέφερε τα εξής:
 
«Η ΠΑΕ ΑΕΛ ΚΑΛΛΟΝΗΣ ανακοινώνει την απόκτηση του ποδοσφαιριστή Λεάντρο Πίντο, με τη μορφή δανεισμού από τον Ολυμπιακό. Ο Λεάντρο Πίντο κατάγεται από την Βραζιλία, είναι γεννημένος στις 24 Ιανουαρίου του 1994 και αγωνίζεται στην θέση του στόπερ. Την περασμένη αγωνιστική περίοδο φόρεσε την φανέλα της Κ20 του Ολυμπιακού».

 

 
Την παραίτησή του για προσωπικούς λόγους, υπέβαλε στον Πρόεδρο της ΠΑΕ κ. Νικόλαο Μιχαλάκη, ο Β' Αντιπρόεδρος κ. Στέλιος Σφακιανάκης.
 
Ο Πρόεδρος, αφού έκανε δεκτή την παραίτησή του, τον ευχαρίστησε θερμά για την άριστη και εποικοδομητική συνεργασία που είχε μαζί του και στην συνέχεια του ευχήθηκε κάθε επιτυχία στην περαιτέρω αθλητική του πορεία, καθώς επίσης και κάθε προσωπική και οικογενειακή ευτυχία.

Μοιράσου το άρθρο!