Αθλητικά

23/05/2012 - 16:58

Η μπάλα σήμερα ήταν "πόρνη" για τον Όλυμπο Αγιάσου

pan style="text-decoration:underline;color:#800080;">Όλυμπος - ΑΟ Δικαίου Κω 0-2

"Η μπάλα είναι πόρνη" είχε δηλώσει πριν χρόνια ο Αυστριακός κόουτς Ίβιτσα Όσιμ και η φράση αυτή βρίσκει απόλυτη εφαρμογή στα όσα διαδραματίστηκαν σήμερα στο "Χριστοφίδειο" Γήπεδο της Αγιάσου.

Ο Όλυμπος "κεντούσε" επί 70 λεπτά, έχανε τη μία ευκαιρία πίσω από την άλλη, όμως γκολ δεν κατόρθωσε να βάλει απέναντι στον εκπλητκικό τερματοφύλακα Τσαραπατσάνη, ο οποίος κατέβασε κυριολεκτικά τα ρολά όποτε χρειάστηκε.

Ο ΑΟ Δικαίου Κω, που χωρίς υπερβολή θα μπορούσε να χάνει με 3-0 στο ημίχρονο, κατόρθωσε να βγει αλώβητος από την πίεση του Ολύμπου και με όπλο την εμπειρία των ποδοσφαιριστών του, πέτυχε γκολ σε μια από τις λιγοστές κλασικές του ευκαιρίες στην επανάληψη, βγάζοντας την ομάδα της Αγιάσου εκτός πλάνου...

Ήταν το 72ο λεπτό, όταν ο Φονσέκα κινήθηκε έξυπνα στο δεύτερο δοκάρι και με κεφαλιά άνοιξε το σκορ. Είχαν προηγηθεί απίστευες ευκαιρίες του Ολύμπου με τον Λαλά, τον Βουργουτζή, τον Μαλακό και τον Σεραφίγκο.

 Οι παίκτες του Θόδωρου Παπαλόπουλου πίεσαν για την ισοφάριση και βγήκαν μαζικά στην επίθεση στα τελευταία λεπτά, κυνηγώντας το γκολ που δικαιούνταν από τη συνολική τους απόσοση στο γήπεδο. Τελικά, όχι μόνο δεν το κατάφεραν, αλλά στην εκπνοή ο Μπαρσέλο πέτυχε και το 0-2, σε μια γρήγορη αντεπίθεση προλαβαίνοντας την έξοδο του Καραβασίλη.

Οι περίπου 300 φίλαθλοι που βρέθηκαν στις κερκίδες του "Χριστοφίδειου" Γηπέδου της Αγιάσου χειροκρότησαν θερμά τους ποδοσφαιριστές του Ολύμπου, οι οποίοι δέχθηκαν και τα συγχαρητήρια των αντιπάλων τους, που αναγνώρισαν την ανωτερότητα αλλά και την ατυχία τους.

Καλός ο διαιτητής Τεβεκέλης, κοντά στις φάσεις και χωρίς το μεγάλο λάθος, όπως και οι βοηθοί του.

Συνθέσεις

ΟΛΥΜΠΟΣ ΑΓΙΑΣΟΥ: Καραβασίλης, Σπάχι, Καλουτζής, Λίγκος, Τσιθριώτης, Τσιμπούκης (79' Τόρρα), Λαλάς, Καζάνης, Βουργουτζής, Μαλακός (77' Κουρβανιός), Σεραφίγκος

ΑΟ ΔΙΚΑΙΟΥ ΚΩ: Τσαραπατσάνης, Τσαλαπατάκης, Πανόπουλος (90' Σικαλέρης), Γκουντελίτσας, Ζ. Μποιλής, Δραμουντάνης, Μυλωνάς, Χατζηφούντας, Μπαρσέλο, Φονσέκα, Μ. Μποιλής

πηγη: sportlesvos.gr

Μοιράσου το άρθρο!