Αθλητικά

05/11/2018 - 08:17

Ηλυσιακός -Αιολικός 2-1

Δεν τα κατάφερε ο Αιολικό στο ντέρμπι της 5ης αγωνιστικής στον 7ο όμιλο κόντρα στον Ηλυσιακό.

Στο 9′ ο Τσίτσαρης μετά τη σέντρα του Μπουσινάκη έκανε το 1-0, με τον Μάλτσι στο 20′ να βλέπει το σουτ που επιχείρησε να φεύγει μόλις άουτ. Την ίδια κατάληξη είχε το σουτ του τελευταίου στο 36′.

Ο Αιολικός ήταν αναγκασμένος να αντιδράσει και με το ξεκίνημα του β’ ημιχρόνου βρήκε το δρόμο προς τα δίχτυα. Ήταν το 48ο λεπτό, όταν η ομάδα της Μυτιλήνης  βρέθηκε στην επίθεση με τον Κατσίκη να κλέβει την μπάλα, πασάροντας στον Τιάγκο Λαρανζέιρα, τη σέντρα του οποίου στην καρδιά της περιοχής αξιοποίησε με εκπληκτική κεφαλιά ο Θ. Ποτουρίδης, ισοφαρίζοντας σε 1-1! Στο 57′ το σουτ του Διαμαντίδη πέρασε άουτ.

Στο 60′ ο Αιολικός είχε την χρυσή ευκαιρία καθώς κέρδισε  πέναλτι σε κράτημα του Ποτουρίδη από τον Πιπίνη όμως ο Λαμπράκης είδε τον Μιχελή να του στερεί δυνατότητα να χριστεί σκόρερ.

Στο 70′ ο Ηλυσιακός πήρε και πάλι το προβάδισμα με τον Τσίτσαρη να γίνεται αποδέκτης της μπάλας μετά την πάσα του Κρεββατά και με ψύχραιμο πλασέ έκανε το 2-1. ..

ΗΛΥΣΙΑΚΟΣ (Δημήτρης Παπασπύρου): Μιχελής, Μέξης, Ρόπας (65′ Παπαδημητρίου), Πιπίνης, Μουσταφίδης, Ντούνης (90′ Μπάτσι), Λαμπρόπουλος, Μπουσινάκης (67′ Ρενάτο), Κρεβατάς, Μάλτσι (80′ Γκέζος), Τσίτσαρης

ΑΙΟΛΙΚΟΣ (Απόστολος Στύλος): Ζαχαρής, Τσουβαλτσίδης, Κρητικός, Τάχιας, Βαλιός, Κατσίκης, Βουτσιώτης (65′ Βεζιρτζόγλου), Διαμαντίδης, Θ. Ποτουρίδης, Τιάγκο Λαρανζέιρα, Λαμπράκης (83′ Αδαμόπουλος)

Μοιράσου το άρθρο!