Αθλητικά

16/12/2012 - 19:01

Ηλυσιακός - Αιολικός 3-0 και...παράπονα για τη διαιτησία

Ηλυσιακός - Αιολικός 3-0 και...παράπονα για τη διαιτησία

&n

bsp;

Πάλεψε κατά διαστήματα ο Αιολικός, όμως αυτό δεν ήταν αρκετό για να αποφύγει την ήττα στου Ζωγράφου από τον Ηλυσιακό με σκορ 3-0, που τον βυθίζει ακόμα περισσότερο στα εσωτερικά του προβλήματα.
 
Οι Μυτιληνιοί έχουν δικαιολογημένα παράπονα από τη διαιτησία του Μάλαμα, και τις υποδείξεις των βοηθών Δουλγεράκη και Ρούντου, για ένα ακυρωθέν γκολ του Δούμπλατζη όσο το σκορ ήταν ισόπαλο και για τη μη υπόδειξη οφσάιντ στο πρώτο τέρμα που σημείωσαν οι γηπεδούχοι.
 
Ο Αιολικός ξεκίνησε δυνατά, δημιούργησε μια καλή ευκαιρία με τον Μάντζιο, στην οποία δεν μπόρεσε να χρισθεί σκόρερ ο Κροτσίδας, όμως είδε τον Μάλαμα να του ακυρώνει γκολ σε παράλληλη μπαλιά του Μίχου, υποδεικνύοντας σε αντικανονική θέση τον Δούμπλατζη, που εστειλε την μπάλα στα δίχτυα.
 
Ο Ηλυσιακός, στην πρώτη του ουσιαστικά απειλητική επίσκεψη, πέτυχε γκολ με σουτ του Τζώρτζη από τη γωνία της περιοχής στο απέναντι "Γ" της εστίας του Τρακάκη. Και γι' αυτή τη φάση πάντως υπήρξαν διαμαρτυρίες, θεωρώντας πως ο σκόρερ ξεκίνησε από θέση οφσάιντ.
 
Στη συνέχεια οι παίκτες του Κοκκινέλλη έχασαν την αυτοσυγκέντρωσή τους, με αποτέλεσμα να ανεβάσει την απόδοσή του ο Ηλυσιακός και να πετύχει και δεύτερο γκολ, ξανά με τον Τζώρτζη στο 40', που εκμεταλλεύτηκε αδράνεια των αμυντικών.
 
Στην επανάληψη, ο Αιολικός προσπάθησε να ανασυνταχθεί με τον προπονητή του να κάνει δύο γρήγορες αλλαγές. Η εικόνα του αγώνα άλλαξε προς το καλύτερο, με την ομάδα της Μυτιλήνης να δημιουργεί πολύ καλές ευκαιρίες, όμως η μπάλα δεν μπήκε ποτέ στα δίχτυα του Μαχαίρα.
 
Στο 71' αποβλήθηκαν ταυτόχρονα στην ίδια φάση ο Μανουσάκης του Αιολικού και ο Παπάς του Ηλυσιακού, μετά από αψιμαχία. Ο έμπειρος κεντρικός αμυντικός θα απουσιάσει έτσι από τον εξ' αναβολής αγώνα της Τετάρτης (19/12) κόντρα στην Κηφισιά.
 
Το τελικό 3-0 διαμόρφωσε ο Αμανατίδης στο 89ο λεπτό, μετά από τετ α τετ με τον Τρακάκη και προσωρινή απόκρουση του τερματοφύλακα του Αιολικού.
 
ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ
 
ΗΛΥΣΙΑΚΟΣ: Μαχαίρας, Μητσόπουλος, Ιωαννίδης, Τσέπε, Καραπιπέρης, Αγγελίνας, Αμανατίδης, Τζώρτζης (90' Λάνης), Κολοβός, Παππάς (85' Ιωσήπου), Βασιλός (74' Κωνσταντίνου) 
 
ΑΙΟΛΙΚΟΣ: Τρακάκης, Μουτζούρης (83' Κουκέλλης), Βαξεβάνης (46' Καλλιμαντζέρος), Καδής, Μανουσάκης, Κροτσίδας (46' Οψιμούλης), Μίχος, Διονυσάτος, Δούμπλατζης, Πετρουζέλλης, Μάντζιος
 
 
πηγη:sportlesvos.gr

Μοιράσου το άρθρο!