Αθλητικά

24/09/2014 - 18:58

Ισόπαλη η Καλλονή με τον Τύρναβο

Ισόπαλη μέσα στην έδρα της απέναντι στον Τύρναβο η Καλλονή με τελικό σκορ 1-1 στο πλαίσιο της 1ης αγωνιστικής για τη δεύτερη φάση του Κυπέλλου Ελλάδας.
 
Το παιχνίδι ξεκίνησε αναγνωριστικά και για τις δύο ομάδες και χωρίς αξιοσημείωτες φάσεις. Ωστόσο στο 18’ ο Γιώργος Χωριανόπουλος σε κατά μέτωπο επίθεση έστειλε μπαλιά στον Χρήστο Μίνγκα ο οποίος πριν αντιδράσει ανετράπη στο ύψος της μεγάλης περιοχής από τον Δημήτρη Καραμανλή. Ο διαιτητής σφύριξε πέναλτι για την Καλλονή το οποίο εκτέλεσε επιτυχώς ο αρχηγός της  Γιώργος Μανούσος κάνοντας το 1-0. Ωστόσο στην εκπνοή του πρώτου ημιχρόνου ο Μιλουτίνοβιτς εκμεταλλευόμενος αμυντική αδράνεια της Καλλονής ισοφάρισε για τον Τύρναβο. Το 1-1 ήταν το σκορ με το οποίο οι ομάδες πήγαν στα αποδυτήρια.
 
Η επανάληψη βρήκε την Καλλονή με περισσότερο ενισχυμένη την επιθετική της γραμμή να υπερισχύει σε κατοχή μπάλας και τον Τύρναβο να χτυπάει «στην κόντρα». Ωστόσο στο 75’ οι Λαρισαίοι έμειναν με 10 παίκτες μετά από δεύτερη κίτρινη του Στεριαννού. Ωστόσο χωρίς αξιοσημείωτες φάσεις ο αγώνας έληξε με σκορ 1-1.
 
ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ
ΚΑΛΛΟΝΗ: Αλέξιτς, Τσαμπούρης, Πιπίνης, Μπαρέρα, Αντέτζο, Στεφάνοβιτς, Βλαστέλλης (46’ Κύπρου), Χωριανόπουλος, Καμαρά (62’ Αγρίτης), Μίνγκας (66’ Μπουρούς), Μανούσος
 
ΤΥΡΝΑΒΟΣ: Πρίφτης, Καραμανλής, Χαλούλος (66’ Ζιγκερίδης), Πεχλιβανόπουλος, Ντατίδης, Σαμαράς, Αλεχάνδρο Σολφερίνο (79’ Ιβανίδης), Μιλουτόνοβιτς, Τσούκαλος (83’ Μπράνκοβιτς), Στεριαννός, Ποκόνγκ
 
Σκόρερ: 17’ Μανούσος (πεν.), 45’ Καραμανλής
 
Αποβολή με δεύτερη κίτρινη  στον Στεριαννό

Μοιράσου το άρθρο!