Αθλητικά

17/11/2019 - 16:02

Ηττήθηκε στις καθυστερήσεις .... Παναρκαδικός-Αιολικός 2-1

Με γκολ στις καθυστερήσεις, ο Παναρκαδικός πανηγύρισε μία τεράστια νίκη κόντρα στο Αιολικό με 2-1, στο πλαίσιο της 9ης αγωνιστικής του 6ου ομίλου της Γ' Εθνικής. Στην τρίτη θέση της βαθμολογίας οι 'πράσινοι' με 14 βαθμούς!

Η πρώτη καλή στιγμή άνηκε στους φιλοξενούμενους. Στο τρίτο λεπτό της αναμέτρησης ο Μπούρους δοκίμασε ένα δυνατό σουτ, ωστόσο ο Ντουντούμης ήταν σε ετοιμότητα και απομάκρυνε τον κίνδυνο.

Οι πράσινοι απείλησαν για πρώτη φορά στο 16’. Ο Καναβέτας επιχείρησε σέντρα-σουτ, η μπάλα πήρε περίεργη τροχιά και στη συνέχεια κατέληξε στα χέρια του αντίπαλου πορτιέρε.

Στο 21ο λεπτό του αγώνα, ο Παναρκαδικός απείλησε για δεύτερη φορά στο ματς. Ο Καναβέτας έπιασε ένα αδύναμο σουτ, με την προσπάθεια του να καταλήγει στην αγκαλιά του Σφύρλα.

Δέκα λεπτά αργότερα ο Γκαντιάγκα μετά από κόρνερ πήρε την κεφαλιά, ωστόσο η μπάλα πέρασε άουτ.

Στο 33’ ο Σπόλιαριτς έκανε το σουτ εκτός μεγάλης περιοχής αλλά δεν ανησύχησε τον γκολκίπερ του Παναρκαδικού, Ντουντούμη.

Οι δύο ομάδες κατευθύνθηκαν στα αποδυτήρια για το πρώτο ημίχρονο, χωρίς να πετύχουν κάποιο τέρμα.


Στο δεύτερο ημίχρονο το συγκρότημα το Θανάση Στάικου, μπήκε αποφασισμένο για να ανοίξει το σκορ.

Ο Γιουκούδης στο 49’ μετά από ωραία ατομική ενέργεια, απέφυγε τρεις αντιπάλους του, έκανε το σουτ αλλά η μπάλα κόντραρε και απομακρύνθηκε. Οι παίκτες του Παναρκαδικού, διαμαρτυρήθηκαν για χέρι, με τον ρέφερι του αγώνα να δίνει συνέχεια στο παιχνίδι.

Στο 58ο λεπτό του αγώνα οι φιλοξενούμενοι απείλησαν για πρώτη φορά στο δεύτερο ημίχρονο. Ο Κατσίκης έβγαλε για τον Λαζαρίδη, αυτός έπιασε ένα σουτ στη κίνηση με την προσπάθεια του όμως να μην καταλήγει στα δίχτυα.

Τελικά, το γκολ για τους γηπεδούχους ήρθε στο 68’. Μετά από ωραία εκτέλεση φάουλ ο Μπάρδος σημάδεψε τον Γκαντιάγκα, ο οποίος έκανε ωραία κίνηση στην μεγάλη περιοχή, πήρε την κεφαλιά και πέτυχε το 1-0.

Η αντίδραση από τους φιλοξενούμενους ήταν άμεση. Δύο λεπτά μετά το τέρμα του Γκαντιάγκα, έφεραν και πάλι το ματς στα ίσα. Μετά από αδράνεια της άμυνας του τριφυλλιού, ο Κατσίκης από κοντινή απόσταση με τη βοήθεια και του δοκαριού, έστειλε την μπάλα στα δίχτυα του Ντουντούμη, για το 1-1.

Οι πράσινοι συνέχισαν την πίεση για να πετύχουν και δεύτερο τέρμα στην αναμέτρηση. Ωστόσο, στο 80’ ο Ντουντούμης με ωραία επέμβαση είπε "όχι" σε σουτ του Κατσίκη.

Οι παίκτες του Παναρκαδικού, δεν είχαν πει την τελευταία τους λέξη και στις καθυστερήσεις της αναμέτρησης, πέτυχαν το πολυπόθητο γκολ! Ο Μπάρδος έκλεψε την μπάλα, έστρωσε στον Γιουκούδη κι αυτός με ωραίο πλασέ, νίκησε τον αντίπαλο τερματοφύλακα, πετυχαίνοντας το 2-1.

Αυτό ήταν και το τελικό αποτέλεσμα, με τον Παναρκαδικό να παίρνει μία σπουδαία νίκη στα τελευταία δευτερόλεπτα του αγώνα!

Παναρκαδικός: Ντουντούμης, Γκαντιάγκα, Γιουκούδης, Διαμαντόπουλος, Καναβέτας (63’ Μπάρδος), Λυμπερόπουλος Ν. (88’ Νάνος), Μπινιώρης (85’ Καπετανάκης), Στασινόπουλος, Στρέμπας, Τρέσα, Τσιώλης.

Αιολικός: Σφυρλάς, Αγριμάκης, Καλαφάτης, Κρητικός, Βάλιος, Τσομπανέλλης, Λαζαρίδης, Κατσίκης, Κόρνερφ (90’ Τσιπάς), Μπουρους (87’ Μπάρκας), Σπόλιαριτς.

http://www.arcadiaportal.gr/ /

Μοιράσου το άρθρο!