Αθλητικά

27/01/2013 - 20:08

Ηττήθηκε στο 93 Αιγάλεω - Αιολικός 1-0

Ηττήθηκε στο 93'   Αιγάλεω - Αιολικός 1-0

Ο Αιολικός έφτασε μια ανάσα από το βαθμό της ισοπαλίας στο "Σταύρος Μαυροθαλασσίτης", για την ακρίβεια ελάχιστα...

δευτερόλεπτα από το να πανηγυρίσει ένα σπουδαίο αποτέλεσμα κόντρα στο Αιγάλεω, όμως το "Σίτι" έλυσε το γόρδιο δεσμό στο τρίτο λεπτό των καθυστερήσεων με γκολ του Δουκάκη.
Η ομάδα της Μυτιλήνης πάλεψε με όλες τις δυνάμεις της για το βαθμό απέναντι σε έναν αντίπαλο, που φιγουράρει στην πρώτη θέση της βαθμολογίας και τα πήγε περίφημα, δείχνοντας σε όλους πως η θέση του στον πίνακα είναι πλασματική.
Το Αιγάλεω είχε την πρωτοβουλία των κινήσεων και τις καλύτερες ευκαιρίες στο ματς, μετρώντας δύο δοκάρια με τον Δουκάκη (11' και 50'), αλλά και μερικά χαμένα τετ α τετ του ίδιου (40', 65' και 87'), που ήταν ο μοιραίος παίκτης του Αιγάλεω μέχρι το 93ο λεπτό. Εκεί, όπου εκμεταλλεύτηκε αδράνεια στην άμυνα του Αιολικού και με πλασέ μέσα από την περιοχή πέτυχε το γκολ της νίκης για την ομάδα του, λυτρώνοντας τους πρωτοπόρους του 8ου ομίλου και νικώντας τον Σουτζόγλου, που μέχρι εκείνο το σημείο είχε κατεβάσει τα ρολά!
Ο Φώτης Κοκκινέλλης "δούλεψε" το ματς από τον πάγκο, έκανε ότι μπορούσε να για φύγει η ομάδα του με το βαθμό, όμως τα ματς τελειώνουν όταν σφυρίξει ο διαιτητής για τελευταία φορά.
 
Συνθέσεις
 
ΑΙΓΑΛΕΩ: Κουρεπίνης, Κουτσοδήμος, Ταμπάκης, Ποστόλης, Δάρρας (76' Ζωγραφάκης), Κουμπούλης, Δουκάκης, Παπαθανασίου, Μακρής, Τουρνάς, Πολυκρέτης
ΑΙΟΛΙΚΟΣ: Σουτζόγλου, Αλευράς, Μουτζούρης (90' Μανουσάκης), Βαξεβάνης, Τσαρτσίδης, Μίχος, Πετρουζέλλης, Κροτσίδας, Γκόντζος (79' Διονυσάτος), Μάντζιος, Παπαδόπουλος (64' Καδής)
 
 
πηγή: spοrtlesvos.gr
φώτο: aiolikos-fans.gr

Μοιράσου το άρθρο!