Αθλητικά

30/03/2014 - 23:10

Και τώρα μπαράζ

Μ

ε τον Αιολικό να επιτυγχάνει ένα ρεκόρ που πολύ δύσκολα θα καταρριφθεί στο μέλλον, τελειώνοντας τη σεζόν αήττητος  και κατακτώντας ένα πρωτάθλημα στο οποίο σημείωσε παρά ένα 150 τέρματα, το πρωτάθλημα της Α΄ κατηγορίας ολοκληρώθηκε πριν από λίγη ώρα και τυπικά, με την τελική κατάταξη στα μπαράζ της παραμονής, να φέρνουν τον Αλκιβιάδη αντιμέτωπο με τον Παπανικολή και τον Ατρόμητο Αγίας Μαρίνας με την Άναξο.

Ο Αλκιβιάδης μάλιστα, κατάφερε να λυγίσει τον αδιάφορο Όλυμπο στις καθυστερήσεις και να κρατήσει την πρώτη θέση των μπαράζ της παραμονής για να παίξει στην έδρα του με τον Παπανικολή. Ο οποίος Παπανικολής έκλεισε τη σεζόν με μία εξαιρετική εμφάνιση απέναντι στους περσινούς πρωταθλητές της Γέρας και νίκη με 2-0! Μεγάλη νίκη με ανατροπή πήρε και ο Ατρόμητος Αγίας Μαρίνας με 4-2 επί της Προοδευτικής, αλλά όταν έμαθε για τη νίκη της ομάδας του Κάτω Τρίτους, συνειδητοποίησε πως τερμάτισε δεύτερος. Πάνω όμως από την Άναξο, που στο κρίσιμο παιχνίδι κόντρα στον Αιγέα χωρίς τον τερματοφύλακά της τον Λιρούδια και μοιραία ηττήθηκε με 1-2 από τους Πλωμαρίτες…

Στα υπόλοιπα παιχνίδια ξεχώρισε η ισοπαλία στο ντέρμπι για την κατάταξη ανάμεσα σε Αετό και Οδυσσέα που έληξε με 1-1, με αρκετή ένταση, μία απευθείας αποβολή για τον Ελύτη στο ημίχρονο (Γιακαλής) και δύο γκολ από τους Ελευθερίου και Λίλα. Η ομάδα των Λουτρών ισοφάρισε λοιπόν πριν το ημίχρονο αλλά στην επανάληψη και με παίκτη παραπάνω δεν μπόρεσε να πάρει τους τρεις βαθμούς για το γόητρο.

Ο Αιολικός σταμάτησε στα πέντε κόντρα στον Κεραυνό Αφάλωνα, διασκεδάζοντας τις εντυπώσεις από τον αποκλεισμό στο Κύπελλο Ερασιτεχνών. Οι Λαλάς και Σεραφίγγος πέτυχαν από δύο γκολ και ένα πέτυχε ο Μαλακός.

 Στα πέντε σταμάτησε και ο Διαγόρας στην Αγία Παρασκευή απέναντι στον Βύρωνα. Ο Τριανταφύλλου βρήκε δύο φορές δίχτυα και από μία οι Τσομπανέλλης, Χατζηκυριάκος και Μαραγκός.

Πέντε γκολ σημείωσε και ο εκπληκτικός Ατρόμητος Ανεμώτιας, που παρά το ότι ήταν νεοφώτιστος κατάφερε να τερματίσει στην έκτη θέση! Τελευταίο του θύμα ήταν τα Λιονταράκια με τους Κανόγλου που σκόραρε δύο φορές και τους Νικολόφ, Ιντζέ και Μηνά να διαμορφώνουν το τελικό 0-5.

Η Προοδευτική προηγήθηκε 0-2 στην Αγιάσο επί του Ατρομήτου Αγίας Μαρίνας με γκολ των Κριεμάδη και Φινφίνη, αλλά ο Ατρόμητος αντεπιτέθηκε και με τέρματα των Δελόλμα, Ευαγγέλου, Κοκκώνη και Καράμπελα πήρε τη νίκη και τη δεύτερη θέση στα μπαράζ…

Στην Άναξο ο Αιγέας βρήκε τους γηπεδούχους χωρίς… τερματοφύλακα και δεν χαρίστηκαν στην γηπεδούχο ομάδα που θα ήθελε τη νίκη. Ζαχαρίου και Αζάμπι έβαλαν μπροστά στο σκορ τους Πλωμαρίτες με την Άναξο να μειώνει με τον Σκαρακάκη.

Μπόκο και Γελέκης χάρισαν μια νίκη αυτοπεποίθησης ενόψει των μπαράζ στην ομάδα της Ερεσού, που ανάγκασε σε ήττα την Αναγέννηση Γέρας με 2-0! Έτσι οι Ερεσιώτες θα αντιμετωπίσουν τον Αλκιβιάδη στα μπαράζ στο Κάτω Τρίτος…

30η Αγωνιστική
Αιολικός-Κεραυνός Αφάλωνα 5-0
Αετός Λουτρών-Οδυσσέας Ελύτης 1-1
Ατρόμητος Αγίας Μαρίνας-Προοδευτική Σκ. Καλλονής 4-2
Παπανικολής Ερεσού-Αναγέννηση Γέρας 2-0
Διαγόρας Αγ. Παρασκευής-Βύρων Μόριας 5-0
Άναξος-Αιγέας Πλωμαρίου 1-2
Λιονταράκια-Ατρόμητος Ανεμώτιας 0-5
Αλκιβιάδης Κ. Τρίτους-Όλυμπος Αγιάσου 1-0

 

πηγη: sportlesvos.gr

 

Μοιράσου το άρθρο!