Αθλητικά

21/10/2012 - 17:14

Κακή αρχή για τον Αιολικό

Κακή αρχή για τον Αιολικό

&n

bsp;

Ούτε ο πιο απαισιόδοξος φίλαθλος του Αιολικού δεν περίμενε τόσο κακή εμφάνιση της ομάδας της Μυτιλήνης στην πρεμιέρα του Περιφερειακού Πρωταθλήματος, στο Ίλιον με αντίπαλο τον Ιάσωνα, ο οποίος κέρδισε άνετα με σκορ 2-0.
 
Κακός από το πρώτο μέχρι και το τελευταίο λεπτό ο Αιολικός, εμφανίστηκε νωχελικός στον αγωνιστικό χώρο και έγινε... έρμαιο στις ορέξεις των παικτών του Ιάσωνα, που πέτυχαν δύο γκολ και έχασαν σωρεία ευκαιριών για να δώσουν διαστάσεις θριάμβου στη νίκη τους.
 
Οι γηπεδούχοι μπήκαν πολύ δυνατά και απείλησαν από το πρώτο δεκάλεπτο, σε δύο περιπτώσεις, την εστία του Σουτζόγλου, φανερώνοντας το μοτίβο στο οποίο θα εξελισσόταν η αναμετρήση. Ο Ιάσωνας δημιουργούσε φάσεις και ο Αιολικός έκανε το ένα λάθος πίσω από το άλλο, όμως τόσο ο Δ. Θανόπουλος, όσο και οι Πεχλιβανίδης, Φλέγκας, Μάρος ήταν άστοχοι.
 
Ο Αιολικός είχε ένα δοκάρι με τον Διονυσάτο, στην εξωτερική πλευρά της συμβολής στο 38ο λεπτό, για να ακολουθήσουν δύο ακόμα ευκαιρίες του Ιάσωνα με τον Δ. Θανόπουλο και τον Πεχλιβανίδη χωρίς αποτέλεσμα.
 
Μπορεί το ημίχρονο να βρήκε τις δύο ομάδες ισόπαλες, όμως με το ξεκίνημα της επανάληψης το σκορ άνοιξε υπέρ των γηπεδούχων. Στο 52ο λεπτό, ο Δ. Θανόπουλος με σουτ μέσα από την περιοχή πέτυχε το 1-0, εκμεταλλευόμενος την αδράνεια της άμυνας του Αιολικού. Στο 68' ακυρώθηκε σωστά γκολ του Ιάσωνα, ως οφσάιντ σε γύρισμα του Μάρου, όμως οι Μυτιληνιοί δεν έδειχναν να μπορούν να αντιδράσουν στην ανωτερότητα της ομάδας του Ιλίου.
 
Στο 77' ο Ιάσωνας είχε δοκάρι σε σουτ του Φλέγκα και δύο λεπτά αργότερα ο Πεχλιβανίδης έχασε ακόμα μια μεγάλη ευκαιρία. Στο 81ο λεπτό όμως, ο Δ. Θανόπουλος χόρεψε μόνος του την άμυνα του Αιολικού, πάσαρε έτοιμο γκολ στον Ζούλη, ο οποίος έσπρωξε την μπάλα στα δίχτυα του Σουτζόγλου και "κλείδωσε" τη νίκη για τον Ιάσωνα.
 
Η ομάδα της Μυτιλήνης αγωνίστηκε σαν υπνωτισμένη και μοιραία ηττήθηκε σε ένα ματς, όπου ο Ιάσωνας ήταν απολύτως δίκαια νικητής. Ας σημειωθεί, ότι ο Αιολικός έκανε μόλις μια αλλαγή στον αγώνα...
 
Διαιτητής του αγώνα ήταν ο Μπλούνας, που πέρασε απαρατήρητος.
 
ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ
 
ΙΑΣΩΝ: Λέτσο, Τσάτσα, Μαυρομάτης, Τσούτσουρας, Λίκα, Μανωλιάδης, Πεχλιβανίδης (80' Πατσιαβούρας), Μάρος (76' Κανακάρης), Σιδέρης (58' Ζούλης), Δ. Θανόπουλος, Φλέγκας
 
ΑΙΟΛΙΚΟΣ: Σουτζόλου, Σχίζας, Κριτσωτάκης, Καδής, Πετρουζέλλης, Χατζηκυριάκος, Μίχος, Διονυσάτος, Δούμπλατζης, Γκόντζος (65' Καλλιμαντζέρος), Μάντζιος
 
 
πηγη: sportlesvos.gr

Μοιράσου το άρθρο!