Αθλητικά

17/10/2015 - 20:35

Κακή Καλλονή... φυσιολογική ήττα από Πανιώνιο (βίντεο)

Με τον Μπακασέτα να «χτυπάει» δύο φορές ο Πανιώνιος επικράτησε 2-0 της Καλλονής, έμεινε αήττητος για 15ο ματς στη Νέα Σμύρνη και «σκαρφάλωσε» στην 3η θέση! Προτελευταία η ομάδα της Λέσβου.

Ο Πανιώνιος έκανε μόνο τα απαραίτητα και αυτά αποδείχθηκαν υπεραρκετά για να επιβληθεί της Καλλονής. 
 
Με τον φορμαρισμένο Μπακασέτα να σκοράρει δύο φορές (έφτασε τα 5 γκολ στην Σούπερ Λίγκα) οι «κυανέρυθροι» διατήρησαν αλώβητη την Νέα Σμύρνη για 15ο διαδοχικό ματς και δεν ήταν μόνο αυτό. 
 
Με το σημερινό αποτέλεσμα (2-0) έφτασαν τους 13 βαθμούς και αθόρυβα σκαρφάλωσαν στην 3η θέση! 
 
Μόνο το δοκάρι του Γεωργίου στις καθυστερήσεις είχαν να επιδείξουν οι Νησιώτες που παρέμειναν καθηλωμένοι στην προτελευταία θέση. 
 
Το ματς: 
 
Ο Πανιώνιος φρόντισε να κάνει ξεκάθαρο από την αρχή ποιος είναι το αφεντικό στο ματς. Με καλή κυκλοφορία, κατοχή και πιέζοντας ψηλά, έκλεισε πίσω την Καλλονή. Η υπεροχή του δεν άργησε να αποζημιωθεί. Ο Αντέτζο «πούλησε» την μπάλα, ο Καραμάνος έγινε κάτοχος, μοίρασε την κατάλληλη στιγμή στον Μπακασέτα και ο Έλληνας επιθετικός με υποδειγματικό πλασέ τελείωσε την φάση διαμορφώνοντας το 1-0. Οι «κυανέρυθροι» διαμόρφωσαν από νωρίς συνθήκες νίκης στη Νέα Σμύρνη, αλλά το ίδιο νωρίς έμοιαζαν να επαναπαύονται στο προβάδισμά τους. 
 
Θα μπορούσε να το πληρώσει; Αν είχε έναν διαφορετικό αντίπαλο πιθανότητα ναι. Η Καλλονή όμως εμφανίστηκε άτολμη, δίχως καμιά διάθεση να ρισκάρει ή να αναλάβει πρωτοβουλίες. Κάπως έτσι λοιπόν «έφυγε» το πρώτο ημίχρονο. Το μόνο που έμεινε ίδιο στο δεύτερο ημίχρονο ήταν οι διακοπές, που ήταν συνεχείς με συνέπεια ο όποιος ρυθμός είχαν προλάβει να αποκτήσουν οι δύο ομάδες να χάνεται σε κάθε σκληρό φάουλ ή διεκδίκηση. 
 
Το ματς όδευε σε ένα «σβηστό» 1-0 για τον Πανιώνιο. Ο Μπακασέτας όμως είχε διαφορετική άποψη. Με δυνατό σουτ και την… συμβολή του Χογκ που είχε κακή αντίδραση, βρέθηκε με ασφαλές προβάδισμα (2-0) και κάπου εκεί όλα τελείωσαν. Τα εναπομείναντα λεπτά αποδείχθηκαν διαδικαστικού χαρακτήρα με την Καλλονή να έχει το... δοκάρι της τιμής, σε προσπάθεια του Γεωργίου στις καθυστερήσεις. 
 
 
Σκόρερ: Μπακασέτας 11', 68'
 
Συνθέσεις
 
ΚΑΛΛΟΝΗ  Χογκ, Αντέτζο, Ούκα, Αναστασιάδης (69' Γιορέντε), Κρολ, Καλτσάς (84' Κλαντρούμπσκι), Κεϊτά, Τσαμπούρης, Γεωργίου, Ελλακόπουλος (46' Μπαργκάν), Μανούσος
 
Πανιώνιος  Παπαδόπουλος, Μπουμάλ, Οικονόμου, Μπακασέτας (87' Χαλκιαδάκης), Χατζηισαίας, Καραμάνος (66' Μασούρας), Βιγιάλμπα (58' Ανσαριφάρντ), Τασούλης, Βλάχος, Κόρμπος, Σιώπης
 
 
 
 

 

Δείτε το βίντεο με τα γκολ και τις φάσεις του αγώνα

sport-fm.gr / novasports.gr

 

Μοιράσου το άρθρο!