Αθλητικά

13/05/2012 - 19:10

Καλλονή-Γιαννιτσά 3-3 / Μακρινό όνειρο η είσοδος στα play off

Σε ένα εντυπωσιακό παιχνίδι με έξι γκολ, η Καλλονή αναδείχθηκε ισόπαλη 3-3 με την Αναγέννηση Γιαννιτσών! Η Καλλονή ήθελε μόνο νίκη για να ελπίζει στην είσοδο στα play off  ώστε να διεκδικήσει με σοβαρές πιθανότητες  την άνοδο.

Η Καλλονή μπήκε πιο δυνατά στο παιχνίδι, ωστόσο οι φιλοξενούμενοι ήταν αυτοί που «άνοιξαν» το σκορ. Στο 21' ο Τσικνίδης εκτέλεσε απ' ευθείας το φάουλ που κέρδισε η ομάδα του, στέλνοντας τη μπάλα στην αριστερή γωνία του Μάππα!

Πριν καλά-καλά συνέλθουν οι γηπεδούχοι, η Αναγέννηση Γιανιτσών έκανε το 0-2 μέσα σε έξι λεπτά. Στο 27' ο Μπαξεβάνος κέρδισε τις κόντρες και με πλασέ μέσα από την περιοχή δεν δυσκολεύτηκε να πετύχει το δεύτερο γκολ της ομάδας του.

Στο 30' απάντησε η Καλλονή με τον Μανούσο. Ο Ντος Σάντος μπήκε στην περιοχή, έδωσε στον επιθετικό της ΑΕΛΚ, ο οποίος από κοντα νίκησε τον Καραογλανίδη.

Στην επανάληψη το ματς έγινε ακόμα πιο αμφίρροπο, όταν στο 58' ο Λεοζίνιο έφερε το ματς στα ίσια! Στο 64' οι φιλοξενούμενοι είχαν και πάλι την απάντηση, όταν κέρδισαν πέναλτι και ο Ιορδανίδης εκτέλεσε εύστοχα την εσχάτη των ποινών για το 2-3!

Στην αμέσως επόμενη φάση, ο Λεοζίνιο έβγαλε τη σέντρα, ο Μανούσος μπήκε στην πορεία της μπάλας και με σουτ ισοφάρισε και πάλι, αυτή τη φορά σε 3-3!

Στο 87' ο Μανούσος πήγε να κάνει την ολική ανατροπή όμως «σημάδεψε» το δοκάρι της Αναγέννησης!

Μέχρι το τέλος του παιχνιδιού δεν άλλαξε κάτι, με τις δύο ομάδες να παίρνουν από έναν βαθμό, ασφαλώς πιο σημαντικός για τους γηπεδούχους που θέλουν να μπουν στην πρώτη εξάδα.

ΑΕΛ Καλλονής: Μάππας, Καρακώστας, Χατζόπουλος, Χωριανόπουλος, Μήτσης (46' Βλαστέλλης), Μαρσέλο, Λεοζίνιο, Μανούσος, Μανουσάκης, Ντος Σάντος, Ταραχούλσκι (70' Ζουρούδης)

Αναγέννηση Γιαννιτσών: Καραογλανίδης, Χατζόγλου, Σερέτης, Γιόνδης, Ντατίδης, Τσικνίδης (34' Παπαδόπουλος), Ιορδανιδης, Σπαθάρας, Μπαξεβάνος, Στεργίδης, Στεφανίδης

πηγη: onsport.gr

Βαθμολογία:

Μοιράσου το άρθρο!