Αθλητικά

28/09/2012 - 12:42

Καλλονή: «Ήρθε η ώρα για την υπέρβαση»

Καλλονή: «Ήρθε η ώρα για την υπέρβαση»

yle="text-align: justify; "> 

Σε μία πρωτοποριακή για τα δεδομένα της Football League εκδήλωση, η ΠΑΕ ΑΕΛΚ παρουσίασε το έμψυχο δυναμικό της νέας χρονιάς και το νέο τιμ. Σύνθημα τι άλλο; Η άνοδος στη Super League.
 
Η περσινή σεζόν ήταν χρονιά… εμπειριών και μαθημάτων για όλους στην ΑΕΛ Καλλονής. Η ομάδα της Λέσβου πέτυχε την παραμονή, που ήταν και ο αρχικός στόχος, πήρε μέρος στα play off και παρότι τελικά δεν προβιβάστηκε, δεν το έβαλε κάτω.
 
Πείσμωσε, οργανωθηκε και εμφανίστηκε αποφασισμένη να διεκδικήσει το όνειρο. Το χρωστά, άλλωστε, στον μεγαλομέτοχο, Νίκο Μιχαλάκη, που τη βοήθησε να αλλάξει επίπεδο.
 
Ο ιδιοκτήτης της ΠΑΕ θα ήθελε πολύ να είναι παρών την Πέμπτη (27/09) στο Δημοτικό Θέατρο Μυτιλήνης για να απολαύσει από κοντά τη συνέχεια μαζί με περίπου 200 φίλους της ΑΕΛ Καλλονής… Τη συνέχεια της περσινής ομάδας που διεκδίκησε την άνοδο, αλλά τελικά δεν τα κατάφερε.
 
Την παρουσίαση της νέας ομάδας και του τεχνικού και ιατρικού τιμ ο Μιχαλάκης την παρακολούθησε διαδικτυακά, καθώς επαγγελματικές υποχρεώσεις δεν του επέτρεψαν να έρθει από τη Τζέντα. Ωστόσο, με γραπτή του δήλωση έστειλε μήνυμα…
 
«Σκοπός και στόχος μου είναι να πρωταγωνιστήσουμε», ανέφερε στο μήνυμά του ο μεγαλομέτοχος και συνέχισε: «Πέρυσι πετύχαμε τον στόχο μας, που ήταν η συμμετοχή στα πλέι οφ. Φέτος έχουμε θέσει έναν ακόμα υψηλότερο στόχο. Δεν θέλω να λέω πολλά. Σε αυτή την ομάδα μιλούν οι πράξεις.
 
Σε λίγο θα γνωρίσετε και επισήμως τους συνεργάτες, τους ποδοσφαιριστές αλλά και το προπονητικό επιτελείο και είμαι βέβαιος ότι θα δικαιολογήσετε τις υψηλές μου προσδοκίες. Τους πιστεύω όλους απόλυτα. Ήρθε η ώρα για το λεσβιακό ποδόσφαιρο να κάνει την υπέρβαση.
 
Να γνωρίζετε πως η ομάδα αυτή όπου κι αν ταξιδεύει εκπροσωπεί τη Λέσβο μας. Γι' αυτό απευθύνω κάλεσμα προς όλο τον φίλαθλο κόσμο να στηρίξει την ομάδα μας, την ΑΕΛ Καλλονής. Εμείς ό,τι σας υποσχεθήκαμε το πράξαμε. Στο ακέραιο.
 
Ήμασταν και θα παραμείνουμε ειλικρινείς και συνεπείς απέναντί σας. Σας θέλουμε δίπλα σας σε αυτή την προσπάθεια. Είστε ο 12ος παίκτης μας».
 
Φυσικά, δεν ήταν ο μόνος που μίλησε για την προσπάθεια της Καλλονής να… εκτοξευτεί στο ποδοσφαιρικό στερέωμα και να βοηθήσει τη Λέσβο να αναπτυχθεί σε όλους τους τομείς.
 
Ο Δήμαρχος του νησιού, Δημήτρης Βουνάτσος σημείωσε ότι την προσεχή εβδομάδα η δημοτική αρχή θα νομιμοποιήσει το Στάδιο Μυτιλήνης και όλους τους χώρους του. Φυσικά, δεν παρέλειψε να ευχηθεί και εκείνος την άνοδο στη Super League.
 
Το «παρών» στην εκδήλωση έδωσαν τοπικοί φορείς της πόλης, φορείς του τοπικού αθλητισμού, βουλευτές και, φυσικά, ο πατήρ Κομνηνός, που έπλεξε το εγκώμιο του Τίμου Καβακά.
 
«Έχει ψυχική δύναμη, θέληση και διακρίνεται από ταπεινοφροσύνη. Δεν είναι τυχαίο το έργο του στον Πλατανιά και την Κέρκυρα. Μαζί με τον συνεργάτη του, Τάκη Τσακαλίδη, την… πονηρή κατασκοπευτική αλεπού (!) είμαι βέβαιος ότι θα οδηγήσουν την ΑΕΛΚ στα μονοπάτια της Super League».
 
Καβακάς: «Δεδομένες επιτυχίες»
 
Μετά τις καθιερωμένες ομιλίες ξεκίνησε η παρουσίαση σε στυλ… NBA. Καπνοί και είσοδος όλων των μελών του ιατρικού και τεχνικού τιμ. Δηλώσεις, φυσικά, έκανε ο προπονητής, Τίμος Καβακάς.
 
Υποσχέθηκε, λοιπόν, επιτυχίες και ζήτησε από του φιλάθλους να στηρίξουν την προσπάθεια. Μεταξύ άλλων σημείωσε: «Η υπόσχεση που μπορώ να δώσω στον κόσμο της Καλλονής, ο οποίος μας στηρίζει, είναι ότι θα έχουμε επιτυχίες. Ότι θα του δώσουμε χαρά.
 
Γενικότερα ουδέποτε κάνω αναφορά στους εκάστοτε προέδρους που είχα, ωστόσο, αυτή τη φορά θα κάνω εξαίρεση. Πρέπει όλοι μας να προσπαθήσουμε να τον κρατήσουμε στο ποδόσφαιρο, παρότι η θέση του δεν είναι εδώ. Πρέπει να τον πείσουμε να μείνει.
 
Είναι ένας άνθρωπος με ήθος, με φιλοδοξία, αγαπάει τον τόπο του και είμαστε υποχρεωμένοι να δώσουμε και σε αυτόν χαρά. Εκτιμώ ότι γίνεται πολύ σοβαρή δουλειά στην ομάδα και καλώ τον κόσμο να αγκαλιάσει την προσπάθεια που γίνεται».
 
Κριπιντίρης: «Έτοιμοι να γράψουμε ιστορία»
 
Ακολούθησαν οι ποδοσφαιριστές και ένας από αυτούς που γνώρισαν την αποθέωση ήταν ο Μιχάλης Κριπιντίρης. Ο αρχηγός της ομάδας της Λέσβου εμφανίστηκε ασιόδοξος για το μέλλον της ΑΕΛΚ και ευχήθηκε στο φινάλε όλη η Λέσβος να ζήσει ιστορικές στιγμές.
 
Ο 31 ετών χαφ δήλωσε: «Εύχομαι στο προπονητικό επιτελείο και στους συμπαίκτες μου να έχουμε μια καλή σεζόν, με υγεία πάνω από όλα. Το μόνο που θα υποσχεθώ στον κόσμο είναι ότι θα ματώνουμε για τη φανέλα που φοράμε.
 
Μακάρι στο τέλος του πρωταθλήματος η Μυτιλήνη να ανέβει στη Super League και να πανηγυρίσει μια ιστορική στιγμή».
 
 

Πηγή: onsports.gr

Μοιράσου το άρθρο!