Αθλητικά

14/02/2016 - 23:02

Καλλονή - Πανιώνιος 1-1 (βίντεο)

Ισόπαλη αναδείχθηκε η Καλλονή στη Μυτιλήνη κόντρα στον Πανιώνιο με τελικό σκορ 1-1 στο πλαίσιο της 22ης αγωνιστικής Superleague Ελλάδα 2015-2016. Σκόρερ για την Καλλονή ο Ανέστης Αναστασιάδης (45') και για τον Πανιώνιο ο Καρίμ Ανσαριφάρντ (29').

 
Το πρώτο ημίχρονο ξεκίνησε με τον Πανιώνιο να διατηρεί προβάδισμα και την Καλλονή να κινείται περισσότερο αμυντικά. Ωστόσο η γηπεδούχος άρχισε να ανεβάζει στροφές κάνοντας την παρουσία της περισσότερο επιθετικη. Όμως στο 29' ο Πανιώνιος άνοιξε το σκορ με τη φάση να ξεκινάει από τον Χαλκιαδάκη ο οποίος εκτέλεσε σουτ με τον Δαύκο να αποκρούει και τον Ανσαριφάρντ που ήταν στην περιοχή να κάνει το 0-1. Οι γηπεδούχοι δεν έχασαν ρυθμό κυνηγώντας την ισοφάριση δημιουργώντας καλές ευκαιρίες. Στην εκπνοή του ημιχρόνου η εκτέλεση κόρνερ από τον Φαβάλι έφερε την μπάλα στον Μάρκοβιτς ο οποίος με καρφωτή κεφαλιά έστειλε την μπάλα στον Διούδη. Ο τερματοφύλακας του Πανιωνίου απέκρουσε αλλά η συνέχεια της φάσης ήθελε τον Μίκιτς να σημειώνει δοκάρι και εντέλει τον Ανέστη Αναστασιάδη να κάνει από τη μικρή περιοχή το 1-1 για την Καλλονή με το οποίο οι ομάδες πήγαν στα αποδυτήρια.
 
Στην επανάληψη και οι δύο ομάδες κινήθηκαν σε υψηλούς ρυθμούς με αρκετές μονομαχίες να λαμβάνουν χώρα ενώ η Καλλονή ήταν περισσότερο απειλητική σημειώνοντας περισσότερες τελικές προσπάθειες. Ωστόσο παρά το ότι κυνήγησε διακαώς το γκολ δεν κατάφερε να πάρει κεφάλι στο σκορ με αποτέλεσμα το τελικό αποτέλεσμα να είναι το 1-1 του πρώτου ημιχρόνου.
 
ΚΑΛΛΟΝΗ: Δαύκος, Μίκιτς, Βαλιός (37' Γεωργίου), Αναστασιάδης, Γκόλιας, Καλτσάς, Τσαμπούρης, Ελλακόπουλος (85' Σπυρόπουλος), Μανούσος, Φαβάλι, Μάρκοβιτς (74' Κάρλσον)
 
Πανιώνιος: Διούδης, Τασούλης, Οικονόμου, Αργυρόπουλος, Ρισβάνης, Κόρμπος, Σιώπης, Ανσαριφάρντ, Καθάριος (83' Τζανδάρης), Χαλκιαδάκης (72' Μπακασέτας), Μπαργκάν (63' Καραμάνος)
 
Σκόρερ: 29' Ανσαριφάρντ /, 45' Αναστασιάδης
 
 
 
Δηλώσεις:
 
"Δεν τα καταφέραμε σήμερα παρόλο που έγινε μία τεράστια προσπάθεια" είπε στην αρχή της συνέντευξης τύπου που έδωσε μετά τον αγώνα με τον Πανιώνιο ο προπονητής της γηπεδούχου Καλλονής Νίκος Καραγεωργίου.
 
Ο τεχνικός της ομάδας της Λέσβου αναφέρθηκε στην έλλειψη του παράγοντα τύχη ο οποίος βάση όσων είπε στη φάση που είναι η Καλλονή παίζει σημαίνοντα ρόλο. Παρά το ψυχολογικό βάρος των παικτών του για απόκτηση βαθμών ο ίδιος είπε ότι έκαναν σπουδαία προσπάθεια ενώ σχολίασε ότι είτε με νίκη είτε χωρίς η ομάδα βρίσκεται σε αρκετά δύσκολη θέση.
 
 
 
Ως ικανοποιητικό χαρακτήρισε το σημερινό αποτέλεσμα για την ομάδα του ο τεχνικός του Πανιωνίου Μαρίνος Ουζουνίδης βλέποντας ως θετικό τον επιπλέον βαθμό που απέσπασε στη Μυτιλήνη. Ωστόσο επισήμανε ότι οι παίκτες του θα μπορούσαν να είχαν κάνει περισσότερα πράγματα.
 

 

Δείτε  τις φάσεις και τo γκολ του αγώνα

sport-fm.gr / novasports.gr

 

\

Μοιράσου το άρθρο!