Αθλητικά

07/04/2015 - 11:44

Καταγγελία από Πρόεδρο Πανελευσινιακού “Βαλίτσα 25.000 ευρώ από Άργος σε Αιολικό”!

yle="text-align: justify;">Δήλωση – ΣΟΚ από Χρήστο Γιαλιά σε τηλεφωνική του παρέμβαση στο «Όλα στη φόρα»! Ο πρόεδρος του Πανελευσινιακού μεταξύ πολλών άλλων δήλωσε χθες το βράδυ τα εξής στην εκπομπή του Σωτήρη Γεωργούντζου, στην τηλεόραση Best, στην Καλαμάτα:
«Όλα αυτά περί μπράβων και τα επεισόδια που υποτίθεται ότι προκαλέσαμε εμείς είναι παραμύθια και μυθεύματα.  Εγώ κυκλοφορώ πάντα με τον οδηγό μου και 2-3 φίλους και συνεργάτες μου το πολύ. Αυτοί τα προκάλεσαν όλα, άνθρωποι και οπαδοί του Αιολικού, ενώ εμείς από την άλλη μάθαμε για μία βαλίτσα με 25.000 ευρώ (!) που κυκλοφορούσε στο γήπεδο την ώρα του αγώνα».
Για να συμπληρώσει τα εξής:  «Θα συνιστούσα στα παιδιά από το Άργος να δώσουν καλύτερα τα χρήματα αυτά σε καμία εκκλησία ή σε φιλανθρωπικό ίδρυμα για να πιάσουν και τόπο αυτές ειδικά τις άγιες μέρες. Αυτό δηλαδή που κάνω συνέχεια εγώ και εμείς στην ομάδα μας στην Ελευσίνα. Δεν έχω καμία επιχείρηση της νύχτας εγώ, έχω 4 εταιρίες που απασχολούν περισσότερα από 1000 άτομα. Όλα πεντακάθαρα και απολύτως νόμιμα».
Και τέλος: «Όσο αφορά τώρα την βαλίτσα από το Άργος, όταν χρειαστεί να μιλήσω στην δικαιοσύνη για αυτό το θέμα όπου υπάρχουν βέβαια και μαρτυρίες. Αυτά προς το παρόν και όταν είναι τα ξαναλέμε…».

 Διάψευση:
Όπως ήταν φυσικό οι δηλώσεις αυτά του Χρήστου Γιαλιά έβαλαν φωτιά στο «Όλα στη φόρα», όπου κυριολεκτικά έσπασαν τα τηλέφωνα και βέβαια προκάλεσαν την άμεση παρέμβαση του ιδίου του Βαγγέλη Πιλιγκίκου:

Ο πρόεδρος λοιπόν των Λύκων, τηλεφώνησε αμέσως στην εκπομπή του Σωτήρη Γεωργούντζου λέγον τας τα εξής: «Ψεύδεται ξανά ασυστόλως και συκοφαντεί τον Παναργειακό ο κύριος Γιαλιάς. Εμείς δεν ξέρουμε για καμία βαλίτσα και μακάρι να είχαμε 25.000 ευρώ να τα δίναμε στους παίκτες μας (!) και όχι βέβαια σε τέτοιες πρακτικές οι οποίες είναι παντελώς ξένες για το ήθος την ιστορία του Παναργειακού και φυσικά του μεγαλομετόχου και επενδυτή της ομάδας μας κυρίου Νίκου Ρονιώτη. Τον λόγο πλέον τον έχει η δικαιοσύνη και να ξέρουν όλοι, ειδικά εκεί στην Ελευσίνα, ότι ο Παναργειακός θα είναι αυτός που του χρόνου να παίζει στην Β’ Εθνική…». 

 

sportstonoto.gr

 

Διαβάστε:

"Σφαγή" Αιολικού

Μοιράσου το άρθρο!