Αθλητικά

23/09/2012 - 00:35

Α' Κατηγορία:Πολλά γκολ και πλούσιο θέαμα!

Α' Κατηγορία:Πολλά γκολ και πλούσιο θέαμα!

trong style="text-align: justify; ">H πρεμιέρα της Α' Κατηγορίας επεφύλασσε πανδαισία γκολ για τους φιλάθλους, που βρέθηκαν στα γήπεδα της Λέσβου και παρακολούθησαν τους αγώνες, αφού σημειώθηκαν συνολικά 32 τέρματα.

 
Στην Αγία Παρασκευή, η Αναγέννηση Γέρας μετέτρεψε το ντέρμπι της 1ης Αγωνιστικής κόντρα στο Διαγόρα σε παράσταση για ένα ρόλο, νικώντας με 1-4 σε ένα ματς όπου ο κόουτς των Γεραγωτών Νίκος Μάτας επικράτησε της πρώην του ομάδας.
 
Στο "Μιχαλέλειο" του Πλωμαρίου, ο Αιγέας πήρε σημαντική νίκη απέναντι στην Προοδευτική Σκ. Καλλονής με σκορ 3-2, ενώ στην Πέτρα ο πρωταθλητής Όλυμπος Αγιάσου κατέκτησε αγχωτική νίκη κόντρα στη σκληροτράχηλη Άναξο (3-4).
 
Ο Αετός Λουτρών πήρε... ρεβάνς για τον απόκλεισμό από το Κύπελλο Λέσβου νικώντας μέσα στο Ενωσιακό της Θερμής τη Θύελλα Πηγής με σκορ 0-1. Στη Μόρια, ο Βύρωνας επιβλήθηκε με 4-2 κόντρα στα Λιονταράκια.
 
Στην Ερεσό, ο νεοφώτιστος Παπανικολής δεν κατάφερε να ξεκινήσει με το δεξί, γνωρίζοντας την ήττα από τον ανώτερο Ατρόμητο Αγίας Μαρίνας (1-3). Στα Πάμφιλα τέλος, ο Κεραυνός Αφάλωνα ήταν καταιγιστικός και πήρε πανάξια νίκη απέναντι στον Αλκιβιάδη Κ. Τρίτους (4-0).
 
Αποτελέσματα
 
Α' Κατηγορία
 
1η Αγωνιστική (22/9)   
 
Διαγόρας Αγ. Παρασκευής-Αναγέννηση Γέρας 1-4
Αιγέας Πλωμαρίου-Προοδευτική Σκ. Καλλονής 3-2
Θύελλα Πηγής-Αετός Λουτρών 0-1
Άναξος-Όλυμπος Αγιάσου 3-4
Κεραυνός Αφάλωνα-Αλκιβιάδης Κ. Τρίτους 4-0
Βύρων Μόριας-Λιονταράκια 4-2
Παπανικολής Ερεσού-Ατρόμητος Αγ. Μαρίνας 1-3
 
 
πηγη:sportlesvos.gr
 
 

Μοιράσου το άρθρο!