Αθλητικά

03/03/2013 - 18:04

«Καυτή» Καλλονή.... χάρισε τριάρα στον Θρασύβουλο

«Καυτή» Καλλονή.... χάρισε τριάρα στον Θρασύβουλο

yle="text-align: justify;"> 

Σε τροχιά πλέι οφ παρέμεινε η ΑΕΛ Καλλονής, καθώς επικράτησε 3-0 του Θρασύβουλου, παραμένοντας για ένατο παιχνίδι αήττητη στην έδρα της. 
 
Τον άτυπο τίτλο του φαβορί της αναμέτρησης θέλησε να επιβεβαιώσει από την αρχή η ομάδα του Μπάμπη Τεννέ που πήρε τα ηνία του αγώνα έχοντας την πρώτη καλή στιγμής της μόλις στο 2’ όταν ο Μάνούσος έκανε το σουτ στέλνοντας τη μπάλα λίγο άουτ. Την ίδια κατάληξη είχε και η προσπάθεια του Μάρα που με κεφαλιά προσπάθησε να παραβιάσει την εστία του Μαρούλη.
 
Οι φάσεις μπροστά από την εστία του Θρασύβουλου διαδέχονταν η μια την άλλη καθώς οι προσπάθειες των Λαμπρόπουλου και Μανούσου στο 16’ και το 18’ αντίστοιχα κατέληξαν άουτ. Αντιθέτως, ο Αναστασιάδης ήταν πιο αποτελεσματικός στο 27’ όταν ύστερα από σέντρα του Λεοζίνιο έκανε την κεφαλιά και νικώντας τον Μαρουλή άνοιξε το σκορ. Το πρώτο μέρος, στο οποίο κυριάρχησαν οι γηπεδούχοι, ολοκληρώθηκε με τον Κώτσιο να πιάνει την κεφαλιά στο 37’ μετά από κόρνερ του Λεοζίνιο και τη μπάλα να περνάει άουτ.
 
Το δεύτερο μέρος ξεκίνησε με ιδανικό τρόπο για τους παίκτες του Τεννέ καθώς στο 47’ ο Μαρσέλο επιχείρησε το μακρινό σουτ στέλνοντας τη μπάλα στην αριστερή γωνία του Μαρουλή που δεν κατάφερε να αποσοβήσει το δεύτερο γκολ. Έτσι, έχοντας το υπέρ τους 2-0 οι γηπεδούχοι έπαιζαν πιο απελευθερωμένα χωρίς όμως να ελαττώσουν την πίεσή τους.
 
Απόρροια των προσπαθειών της Καλλονής ήταν ακόμη ένα γκολ, όταν στο 65’ ο Μανούσος βρέθηκε μέσα στην περιοχή και με δυνατό πλασέ ανάγκασε τον πορτιέρο της ομάδας της Φυλής να μαζέψει για τρίτη φορά τη μπάλα από το βάθος της εστίας του. Διατηρώντας τον έλεγχο του αγώνα η Καλλονή δεν άφηνε περιθώρια αντίδρασης στον Θρασύβουλο που κατάφερε να κάνει αισθητή την παρουσία του επιθετικά στο 82’ όταν ο Καλογιάννης επιχείρησε το δυνατό σουτ στέλνοντας τη μπάλα άουτ.
 
Το σφύριγμα της λήξης από τον ρέφερι Καρυοφίλλη βρήκε τους γηπεδούχους να πανηγυρίζουν μια από τις ευκολότερες νίκες τους στο πρωτάθλημα φτάνοντας τους 38 βαθμούς, ενώ η ομάδα της Φυλής έμεινε στους 17.
 
ΚΑΛΛΟΝΗ (Μπάμπης Τεννές): Σιδεράκης, Κώτσιος, Αναστασιάδης (71' Βαλλιός), Χωριανόπουλος, Λαμπρόπουλος, Μαρσέλο, Μάρα (60' Γκόβας), Καντζί, Λεοζίνιο (68' Βλαστέλης), Γάλας, Μανούσος.
 
ΘΡΑΣΥΒΟΥΛΟΣ (Στάθης Σταθόπουλος): Μαρούλης, Βασιλείου, Τζιωρτζόπουλος, Βλασόπουλος, Γεωργιάδης (61' Σιακαβάρας), Καλογρίδης, Σερέπας (63' Καλογιάννης), Προβατίδης, Πάνος, Αγκόλι (7' λ.τρ. Σκαματζούρας), Καλαμιώτης.

a-sport.gr

Αναλυτικά η βαθμολογία

 

 

Μοιράσου το άρθρο!