Αθλητικά

10/11/2012 - 18:02

Κέρδισε ο Αιολικός τον Άγιαξ Ταύρου

Κέρδισε ο Αιολικός τον Άγιαξ Ταύρου

 

Με εμφανή τα σημάδια της βελτίωσής του στην ανάπτυξη και στη διαχείριση του παιχνιδιού και κυρίως ψύχραιμη αντίδραση τη στιγμή της ισοφάρισής του από το πουθενά, ο Αιολικός διπλασίασε τις νίκες του στο πρωτάθλημα, κερδίζοντας με 2-1 τον Άξιαξ Ταύρου στον Ταρλά.
 
Το γκολ του Γκόντζου με εντυπωσιακό ανάποδο ψαλίδι στο 80΄ έκρινε την αναμέτρηση, χαρίζοντας τρεις υπερπολύτιμους βαθμούς στην ομάδα του.
 
Το στοίχημα της διοίκησης για μεγάλη προσέλευση του κόσμου στο γήπεδο, μπορεί να μην επετεύχθη στον προσδοκώμενο βαθμό, αλλά σε κάθε περίπτωση διαφαίνεται πως στον Αιολικό έχει αλλάξει η ψυχολογία και πως μέρα με τη μέρα θα είναι καλύτερος σε όλα τα επίπεδα.
 
Ο Αιολικός ήταν καλύτερος στο παιχνίδι, είχε την κατοχή και την πρωτοβουλία των κινήσεων και στο 10΄ ο Χάρης Γκόντζος έπειτα από σέντρα του Χατζηκυριάκου, έστειλε με κεφαλιά από το ύψος της περιοχής τη μπάλα στο δοκάρι!
 
Ωστόσο στο πρώτο μέρος παρά την υπεροχή του, δεν κατάφερε να δημιουργήσει πολλές ευκαιρίες, σπαταλώντας συμπερασματικά ένα ημίχρονο.
 
Στην επανάληψη η πίεση της ομάδας του Κοκκινέλλη εντάθηκε και στο 50΄ο Δούμπλατζης ανατράπηκε μέσα στην περιοχή με το Διονυσάτο να εκτελεί εύστοχα το πέναλτι για το 1-0!
 
Εκεί που έδειχναν όλα να βαίνουν καλώς, ήρθε ένα 10λεπτο που χάθηκε η αυτοσυγκέντρωση και δόθηκε η δυνατότητα στους φιλοξενούμενους να απειλήσουν σε δυο περιπτώσεις, καταφέρνοντας στο 65΄ να ισοφαρίσουν με τον Χαλίλι.
 
Παρ΄ όλα αυτά ο Αιολικός αντέδρασε ιδανικά, δεν πανικοβλήθηκε και με υπομονή έφτασε στο 2-1 με τη συνδρομή της κλάσης του Χάρη Γκόντζου που με ανάποδο ψαλίδι χάρισε τη νίκη και δικαίως γνώρισε την αποθέωση…
 
Ο Αιολικός μετά το Ρουφ, έβαλε και τον Άγιαξ Ταύρου από κάτω στη μάχη της παραμονής και… συνεχίζει!
 
ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ
 
ΑΙΟΛΙΚΟΣ: Σουτζόγλου, Σχίζας, Μουτζούρης, Καδής, Μανουσάκης, Χατζηκυριάκος, Μίχος, Διονυσάτος, Δούμπλατζης, Διακορώνας, Γκόντζος
 
ΑΓΙΑΞ ΤΑΥΡΟΥ: Θανόπουλος, Γολίδης, Μαλτέζος, Πέτας, Τριανταφυλλίδης, Κατσούλας, Καζιάνης, Πατέλης, Βερνάρδος, Μιχελίδης, Καραϊνδρος
 
 
πηγη: sportlesvos.gr

Μοιράσου το άρθρο!