Αθλητικά

25/01/2023 - 11:11

Κοπή πρωτοχρονιάτικης πίτας για τον Αίγειρο (φωτο)

Την Δευτέρα 23 Ιανουαρίου 2023 ο ΠΑΕΣ Αίγειρος πραγματοποίησε την κοπή της Πρωτοχρονιάτικης Βασιλόπιτας του.

Στο Ενωσιακό γήπεδο Λουτρόπολης Θερμής λίγο πριν ξεκινήσει η προπόνηση των τμημάτων υποδομής Bambini (K-8), Κ-10, Κ-12, Κ-14 & Κ-16 είχαμε την χαρά οι γονείς και οι μικροί ποδοσφαιριστές μας να ανταλλάξουμε ευχές και να κόψουμε την Βασιλόπιτά μας.

Ο Πάτερ Γεώργιος ευλόγησε την πίτα και στην κλήρωση για το φλουρί νικητές ήταν 2 παίκτες της ακαδημίας μας όπου κέρδισαν μία δωροεπιταγή που μας δώρισε το κατάστημα INDUSTRY 9 & μία μπάλα ποδοσφαίρου.

Την κοπή τίμησε με την παρουσία του και χαιρετισμό ο Πρόεδρος της ΕΠΣ Λέσβου Παντελέων Βερρής τον οποίο ευχαριστούμε θερμά.

Ως ΔΣ του ΠΑΕΣ θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε θερμά όσους μας τίμησαν με την παρουσία τους και την Δήμητρα Μανούσου για την δωροεπιταγή από το  κατάστημα του νησιού. Τις επόμενες ημέρες θα αναρτηθεί το πρόγραμμα των επόμενων δράσεων μας, έχοντας στο επίκεντρο όλες τις νέες και νέους του χωριού μας.

Ευχόμαστε, υγεία και πολλά γκολ στους μικρούς μας αθλητές, καλή δύναμη στους προπονητές των τμημάτων υποδομής και καλή και δημιουργική χρονιά σε όλους!

 

Μοιράσου το άρθρο!