Αθλητικά

16/09/2019 - 16:12

Tο «Lesvos Relay 2019» μπορεί να γίνει θεσμός!

Στο δρομικό γεγονός «Lesvos Relay 2019», που διοργάνωσε ο δραστήριος Σύλλογος Δρομέων Λέσβου στις 14 και 15 του Σεπτέμβρη και συγκεκριμένα στην αλλαγή σκυτάλης που έγινε στον Μόλυβο με προορισμό τη Συκαμιά, παρευρέθηκε η Πρόεδρος του ΝΠΔΔ Πολιτισμού, Αθλητισμού και Τουρισμού του Δήμου Δυτικής Λέσβου Αφροδίτη Βατή, υποδεχόμενη τους δεκάδες δρομείς έξω από το Δημοτικό Σχολείο Μήθυμνας. Τους δρομείς κατά την αλλαγή σκυτάλης που έγινε στον «σταθμό» του Μανταμάδου την Κυριακή, υποδέχτηκε ο Αντιπρόεδρος του ΝΠΔΔ Ανδρέας Αξής με αμφότερους τους εκπροσώπους της δημοτικής αρχής να εκφράζουν την πρόθεσή τους να ενισχύσουν άμα την ανάληψη των καθηκόντων τους διοργανωτές. 

Εξάλλου το «Lesvos Relay 2019» είναι μία διοργάνωση που έχει όλα τα φόντα να γίνει θεσμός και να καθιερωθεί στο αθλητικό καλεντάρι και της Δυτικής Λέσβου.

Σημειώνεται εδώ ότι το «Lesvos Relay 2019» που γίνεται με την υποστήριξη της Ελληνικής Ομάδας Διάσωσης (Παράρτημα Λέσβου) είναι η μεγάλη σκυταλοδρομία του νησιού που καλύπτει συνολικά 320 χιλιόμετρα και διανύει 40 διαδρομές! Σε κάθε σταθμό, ο/η δρομέας του προηγούμενου σταθμού παραδίδει μια σκυτάλη στον/στην επόμενο/η δρομέα, μέχρι να καταλήξει η σκυτάλη στο σημείο εκκίνησης, την Πλατεία Σαπφούς στο κέντρο της πόλης της Μυτιλήνης. Οι αλλαγές της σκυταλοδρομίας έγιναν σε οικισμούς ή άλλα χαρακτηριστικά σημεία του νησιού και κάθε δρομέας έτρεξε από 2 ως 15 χιλιόμετρα.

Μοιράσου το άρθρο!

εοδυ