Αθλητικά

24/02/2013 - 17:43

Λευκή ισοπαλία για Καλλονή στον εκτός έδρας αγώνα με Παναχαϊκή

Λευκή ισοπαλία για Καλλονή στον εκτός έδρας αγώνα με Παναχαϊκή

yle="text-align: justify;">Ισόπαλο χωρίς τέρματα έληξε το εκτός έδρας παιχνίδι της ΑΕΛ Καλλονής κόντρα στην Παναχαϊκή για την 24η αγωνιστική της Football League ΟΠΑΠ.

Σε ένα κακό ποιοτικά παιχνίδι, η Παναχαϊκή και η Καλλονή δεν κατάφεραν να βρουν το δρόμο προς τα δίχτυα και έτσι, μοιραία, πήραν από ένα βαθμό. Ελάχιστες καλές φάσεις, λιγοστός κόσμος και κακή ποιότητα στο ματς της Παναχαϊκής, η οποία ήταν τυπικά γηπεδούχος στον Πύργο, κόντρα στην Καλλονή.
 
Οι γηπεδούχοι στο 21’ είχαν μια ευκαιρία με τον Βασιλαντωνόπουλο αλλά ο Σιδεράκης διατήρησε το «μηδέν» για την ομάδα της Λέσβου, ενώ η Καλλονή προσπάθησε με την κεφαλιά του Αναστασιάδη στο 29’ να παραβιάσει την εστία του Πίτκα. Η εικόνα ήταν ίδια και στο δεύτερο ημίχρονο, με την Καλλονή να είναι κάπως καλύτερη και να έχει μια ευκαιρία με τον Λεοζίνιο στο 54’ και τον Μανούσο στο 61’, την ώρα που η Παναχαϊκή με τον Δημήτρη Κοιλιάρα, στην πρώτη του παρουσία με τη φανέλα των Αχαιών, να έχει ένα καλό σουτ στο 80’, στην τελευταία καλή στιγμή στον αγώνα.
Έτσι, η Παναχαϊκή έμεινε για έβδομη αγωνιστική χωρίς νίκη στο πρωτάθλημα, με την Καλλονή να ανεβαίνει στη βαθμολογία με τον ένα βαθμό που πήρε. Η ομάδα του Κούτση έχει 20 βαθμούς κι είναι στη 18η θέση του πρωταθλήματος, την ώρα που η ομάδα του Τεννέ έφτασε στους 35 και την έβδομη θέση.
 
ΦΑΣΕΙΣ
 
21΄ Ευκαιρία για την Παναχαϊκή, όπου ο Παμπόε βρήκε ωραία τον Βασιλαντωνοπουλο μέσα στην περιοχή, ο τελευταίος έκανε δυνατά το σουτ και ο Σιδεράκης έδιωξε σε κόρνερ…
 
54΄ Ευκαιρία για την Καλλονή, ο Λεοζίνιο μπαίνει μέσα στην περιοχή της Παναχαϊκής, προσποιείται αλλά το σουτ που κάνει δεν είναι καλό και η μπάλα πηγαίνει άουτ…
 
61': Νέα καλή στιγμή για Καλλονή, σουτ του Μανούσου από καλή θέση και δυνατό αλλά έδιωξε ο Πίτκας…
 
80': Καλή στιγμή για την Παναχαϊκή με σουτ έκανε ο Δ. Κοιλιάρας και αιφνιδίασε τον Σιδεράκη αλλά η μπάλα πέρασε λίγο άουτ…
 
ΠΑΝΑΧΑΙΚΗ (Κούτσης): Πiτκας, Σπίνουλας, Γ. Κοιλιάρας, Βοσκόπουλος, Καραμανλής, Βάντερσον, Βασιλαντωνοπουλος, Φατιόν, Παμπόε, Γκούρτσας (57΄ Δ. Κοιλιάρας), Ν΄Τζιοντό.  
 
ΚΑΛΛΟΝΗ (Τεννές): Σιδεράκης, Κώτσιος, Κριντιμπίρης, Χωριανόπουλος, Ροντρίγκεζ, Αναστασιάδης, Λαμπρόπουλος, Γκονζάλες, Λέοζίνιο, Ντιμπαλά (46΄Μανούσος), Καντζί.
 
με πληροφορίες από onsport.gr

Μοιράσου το άρθρο!